Koçhisar isale hattı Temmuz’da ihale edilecek
banner135

Yaklaşık maliyeti 120 milyon TL olan ve Çorum’un su problemini kökten çözecek 52 kilometrelik Koçhisar Barajı isale hattının Temmuz ayında ihalesi yapılacak.
Ak Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Çorum AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatçı, Belediye Başkan Halil İbrahim Aşgın ile Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Lemzi Çöplü’den oluşan heyet Ankara’da önemli temaslarda bulundu. 
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve Bakanlık Genel Müdürleri ile İl Başkanı ve milletvekilleri verimli bir toplantı gerçekleştirdi. Çorum’da devam eden ve planlanan projelerle ilgili istişarelerde bulunuldu.
Yaklaşık maliyeti 120 milyon TL olan ve Çorum’un su problemini kökten çözecek 52 km’lik Koçhisar Barajı isale hattının Temmuz ayında ihale edileceği müjdesini alındı. 

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.