Hacı Odabaş’tan Çorum Milletvekillerine hayırlı olsun ziyareti
banner135

Ankara’da çeşitli görüşmeler gerçekleştiren Odabaş, 28’inci dönem Çorum Milletvekillerine de hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 


Hacı Odabaş, AK Parti Çorum Milletvekilleri Av. Yusuf Ahlatcı ve Av. Oğuzhan Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı ve Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Çorumlu hemşehrimiz Mehmet Aşıla’yı TBMM’de ziyaret ederek, bir süre görüştü. 


Milletvekillerine hayırlı olsun dileklerini ileten Odabaş, Çorum için yapılacak olan çalışmalarda birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalar yapılacağına inandığını ifade etti. 


Milletvekilleri Ahlatcı, Kaya, Tahtasız, Kayrıcı ve Aşıla nazik ziyareti ve iyi dilekleri için Hacı Odabaş’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.