Kız İmam Hatip’ten Ankara gezisi
banner135

Gezide; Hacı Bayram- ı Veli Cami ve Türbesi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Millet Kütüphanesi, Anıtkabir, Kurtuluş Savaşı Müzesi, Cumhuriyet Müzesi, Hamamönü, çeşitli üniversite kampusları ziyaret edilirken, arta kalan zamanda panoromik şehir turu yapıldı.
Geziyle alakalı bilgi veren Okul Müdür Çiğdem Kumtemür, “Program süresince eğitici ve eğlenceli dakikalar geçiren öğrencilerimiz için etkili bir motivasyon gezisi olmuştur. Gezi programı boyunca çocuklarımızın yeme içme ihtiyaçları; Ankara’daki hemşerimiz Alaca Eğitim Vakfı Kurucusu Bahattin Işık aracılığıyla, iş adamı hemşerimiz Abdullah Güzel, oğlu Burhan Güzel tarafından ve Alaca Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şaltu tarafından karşılanmıştır. Katkılarından dolayı kendilerine Alaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.