Bu koşunun kazananı kimsesiz hayvanlar oldu
banner135

Alaca'da ikiz kardeşler yaptıkları proje ödevi ile hem büyüklerine örnek oldular hem de önemli bir duyarlılık örneği ortaya koydular.
Alaca İmam Hatip Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri ikiz kardeşler Ahmet Yasin ve Yunus Emre Çağır bu soğuk kış gününde sokak hayvanları için "Bu Koşunun Kazananı Kimsesiz Hayvanlar Olacak" sloganı ile yola çıkarak, anlamlı bir etkinlik düzenlediler.
Doğal yaşam alanlarında sokak hayvanlarına yiyecek veren öğrenciler, "Doğa insanlar kadar hayvanların da yaşam alanıdır ve biz insanlar onların yaşam alanlarına ve yaşamalarına saygı göstererek, soğuk kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlandıkları için onların yanında olmalıyız. Proje ödevi olarak da bu şekilde örnek teşkil edecek bir ödev hazırlayıp hem kimsesiz hayvanlara yiyecek temin ettik. Bu koşunun kazananı kimsesiz hayvanlar oldu." şeklinde konuştular.
İkiz kardeşlerin yaptığı bu farkındalık faaliyetleri hem sokak hayvanları hem de tüm insanlık için anlamlı bir mesaj niteliği taşıdı. İkiz kardeşler, hazırladıkları proje ile öğretmenleri tarafından büyük takdir toplandılar.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.