Büyük Keşlik Köyü Cemevi’nde düzenlenen programda gönüller birlenirken, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Büyük Keşlik Köyü Halk Kültürünü Araştırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Tercanlı ve Köy Muhtarı Erdoğan Kılıç öncülüğünde düzenlenen programa katılım bir hayli yoğun oldu.

Whatsapp Image 2026 07 13 At 12.42.53 (2)

Yüzde 50 hibeli ayçiçeği ekili alanları kontrol ediliyor
Yüzde 50 hibeli ayçiçeği ekili alanları kontrol ediliyor
İçeriği Görüntüle

CHP İl Başkan Yardımcısı Kenan Sır ve Çorum merkez Kale Mahallesi Muhtarı Dudu Sır’ın da katıldığı programda Dede Karip Aygün tarafından aşure ve lokma dualanarak misafirlere ikram edildi.

Whatsapp Image 2026 07 13 At 12.42.51 (1)

Dernek Başkanı Mustafa Tercanlı ve Köy Muhtarı Erdoğan Kılıç, birlik, dirlik ve beraberlik vurgusu yaparak, programa katılan tüm misafirler ile lokma katan tüm canlara teşekkür ederek, “bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Lokma katan tüm canlarımızın lokmalarının Hak katında kabul olmasını diliyoruz. Lokmalarımızda emeği geçen, hizmet veren tüm köylülerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Birliğimiz, dirliğimiz daim olsun” dediler.