Kategoriler

ALACA LİDER

Kaymakam Meriç Dinçer, nikah şahidi oldu

Alaca Kaymakamı Meriç Dinçer, Alacahöyük Jandarma Karakolu'nda görevli Uzman Çavuş Emrullah Ova ile Gurbet Ayni çiftinin nikah merasimine katılarak nikah şahidi oldu.

Alaca Belediyesi Nikah Salonu'nda düzenlenen törende, çiftin nikâhı Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan tarafından kıyıldı. Törene, çiftin yakınlarının yanı sıra ilçe protokolünden davetliler de katıldı.

Nikah şahitliğini yapan Alaca Kaymakamı Meriç Dinçer, genç çifti tebrik ederek, “Birbirinize daima sevgi, saygı ve anlayışla yaklaşmanızı temenni ediyorum. Ailenizle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Duygu dolu anların yaşandığı nikah töreninde, Emrullah Ova ve Gurbet Ayni çifti alkışlar eşliğinde evliliğe ilk adımlarını attı. Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan genç çiftçin nikahını kıyarak, çifte evlilik cüzdanını takdim etti ve mutlu bir aile hayatı dileğinde bulundu.

Tören, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
60 Kez Görüntülendi.
Ata’ya Şükran: Alaca’da Cumhuriyet’in 102. Yılı coşkusu
Güncel
27 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Meriç Dinçer: ‘Şehit aileleri ve gazilerimin yanındayız’
Güncel
59 Kez Görüntülendi.
Alaca Muhtarlar Derneği’nden Başkan Gürsoy’a teşekkür ziyareti
Güncel
18 Kez Görüntülendi.
Gençlik Merkezi’nde keyifli etkinlik: Öğrenciler stres attı
Güncel
119 Kez Görüntülendi.
Alaca'da TOKİ heyecanı başlıyor: İlk kazma vuruluyor!
Güncel
93 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Tahtasız, Alaca’daki Selin Şahin Sosyal Tesisleri’ni ziyaret etti
Yaşam
235 Kez Görüntülendi.
Müşerref Demiran son yolculuğuna uğurlandı
Spor
54 Kez Görüntülendi.
Alaca’da geleceğin yıldızları sahaya çıktı: Futbol şöleni yaşandı
Güncel
40 Kez Görüntülendi.
İl ve İlçe Müftülükleri el ele: Alaca'dan da katılım oldu
Siyaset
52 Kez Görüntülendi.
Yeniden Refah Partisi’nden Alaca’da birlik ve istişare toplantısı