Kategoriler

ALACA LİDER

Çorum’da polis ve jandarmaya 123 yeni araç tahsis edildi! Alaca’ya 7 araç

İçişleri Bakanlığının katkıları ve hayırsever vatandaşların destekleriyle, Çorum İl Emniyet Müdürlüğüne 98, İl Jandarma Komutanlığına 25 olmak üzere toplam 123 yeni araç hizmete alındı.

Bu araçlardan 7 tanesi Alaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı'na tahsis edildi.

Yeni araçların hizmete alınması dolayısıyla Çorum TSO Fuar Alanı’nda bir tören düzenlendi.

Törene Alaca Kaymakamı Meriç Dinçer ile Belediye Başkanı Şerif Arslan da katıldı.

Çorum Valisi Ali Çalgan törende yaptığı konuşmada bu araçların emniyet ve jandarma teşkilatının hizmet kapasitesini artıracağını, vatandaşların huzur ve güvenliğini en üst seviyede sağlamaya katkı sunacağını ifade etti.

Fedakârca görev yapan tüm kolluk birimlerine başarılar dileyen Vali Çalgan, araçların kazasız belasız ve hayırlı hizmetlerde kullanılmasını temenni etti.

Törene katılan Alaca Kaymakamı Meriç Dinçer, Çorum’a tahsis edilen 123 araçtan 7 tanesinin Alaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edildiğini belirterek, teslim edilen araçların, ilçede huzur, güven ve asayiş hizmetlerinin daha etkin şekilde yürütülmesine önemli katkılar sağlayacağı ifade etti.

Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan ise Alaca’ya tahsis edilen yeni araçların ilçedeki güvenliği daha da güçlendireceğini ve kamu hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulmasına katkı sağlayacağını vurgulayarak, “Çorum’a tahsis edilen yeni araçların ilimize,  ilçemize ve güvenlik güçlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
40 Kez Görüntülendi.
Berat Kandili’nde Alaca’da çocuklarla bir araya geldiler
Güncel
64 Kez Görüntülendi.
Alaca'da Beypiliç’e görkemli açılış
Güncel
51 Kez Görüntülendi.
Alacalı Fizyoterapist Mahmut Gençkurt’a “Yılın Bilim İnsanı Kariyer Onur Ödülü”
Yaşam
112 Kez Görüntülendi.
Yalçın Asa vefat etti
Yaşam
51 Kez Görüntülendi.
Memik Yalçınkaya vefat etti
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Dinçer’den iade-i ziyaret
Güncel
21 Kez Görüntülendi.
Alaca’da Kudüs ve Gazze gecesi düzenlenecek
Güncel
20 Kez Görüntülendi.
Kızılay’da koordinasyon toplantısı düzenlendi
Güncel
22 Kez Görüntülendi.
Şirin'den uyarı: Takograf Kartı ihlalinde SRC iptal edilecek
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Günser Şirin, Türkiye–Mısır İş Birliği Forumu’na katıldı