Kategoriler

ALACA LİDER

Çorum'u Trabzon'da temsil edecekler

Alaca Kız İmam Hatip Lisesi'nden büyük başarı!

Çorum'un Alaca ilçesinde bulunan Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri düzenlenen bilgi yarışmasında Çorum il birincisi olarak Çorum'u Karadeniz bölge finallerinde Trabzon'da temsil etmeye hak kazandılar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen ve Çorum Mahmut Atalay Spor Merkezi'nde yapılan her konuyu kapsayan bilgi yarışmasına il genelinden toplam 54 grup katıldı. Yapılan yarışmaya Alaca Kız AİHL’den katılan 5 ekip, büyük başarı elde etti. Yarışmaya katılan "Elif Beyza Yalçınkaya , İrem Kaya ve Fatmanur Konar" isimli öğrencilerden oluşan “Corona” isimli grup yarışmada Çorum İl birincisi olarak Çorum'u Karadeniz bölge finallerinde Trabzon’da yapılacak bilgi yarışmasında temsil etmeye hak kazandı.

Konu ile alakalı açıklama yapan Alaca Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Osman Adam, “Böyle güzel bir organizasyonda zorlu rakiplerin arasından bilgileri ile sıyrılarak 1.olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Alacamızın ve okulumuz Alaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ismini böyle güzel bir organizasyonda yüceltmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bu Alaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin haklı bir zaferidir. Kız İmam Hatip Lisesi olarak başarımız her alanda icraatlarımızla taçlandıkça daha da güzel olacaktır.

Öğrencilerimizin elde ettiği bu başarı onca zorlu rakiplere rağmen asla bir tesadüf değildir. Okul müdüründen müdür yardımcısına bütün öğretmenlerinden memuruna ve hizmetlilerine ekip olarak başarıya adanmış yüce gönüllü kişilerle çalışmanın bir yansıması olarak görüyoruz. Okul müdürü olarak; öğrencilerimizin yetiştirilmesinde emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere her arkadaşıma ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Önümüzde öğrencilerimizi bekleyen zorlu bir üniversite sınavı bulunmakta. Ben bu vesile ile TYT ve AYT sınavına girecek olan tüm öğrencilere başarılar dilerim. Okulumuzun üniversite giriş sınavlarında da aynı başarıyı göstermelerini temenni ediyorum. Öğrencilerimizin bu sınavda da hem ailelerini hem de bizleri onurlandıracağına inancım tamdır. Böyle faydalı bir organizasyonu düzenledikleri için Gençlik ve Spor bakanlığına da ayrıca teşekkür ediyorum. Böyle organizasyonların çoğalmasını diliyorum" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sağlık
32 Kez Görüntülendi.
Gökhan Bilgili: ‘Hasta-çalışan ilişkisinde en önemli etken doğru iletişim kurulması’
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
“Bu Sahne Aynı Biz”sahnelendi
Güncel
133 Kez Görüntülendi.
Ekrem Keçeli’den dev sanayi iş yerleri projesi
Güncel
63 Kez Görüntülendi.
Alaca’nın ekonomik sorunları masaya yatırıldı
Güncel
24 Kez Görüntülendi.
Başkan Aşgın’a hayırlı olsun ziyaretine Başkan Arslan da katıldı
Güncel
20 Kez Görüntülendi.
İç Anadolu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ne ziyaret
Güncel
72 Kez Görüntülendi.
Vali Dağlı’yı ziyarete Alaca  Belediye Başkanı Şerif Arslan da katıldı
Eğitim
172 Kez Görüntülendi.
Sakarya Ortaokulu öğrencisi il birincisi Türkiye dördüncüsü oldu
Spor
205 Kez Görüntülendi.
Çorum'da hakeme saldıran 4 sanığa ceza yağdı
Asayiş
84 Kez Görüntülendi.
Koçhisar Barajı’na kaçak atılan 400 adet kerevit sepetine el konuldu