Kategoriler

ALACA LİDER

Ozanlar ve Şairler Alaca'da buluştu

Alaca'da Ozanlar ve Şairler bir araya gelerek şiir dinletisi gerçekleştirdiler. 

Alaca Kültür Evi'nde Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu'nun destekleri ile Alaca'ya kazandırılan şairler, yazarlar, ozanlar ve aşıklar bir araya geldi. Ozan Muradi (Murat Danlı)'nın organize ettiği sunuculuğunu Salahattin Ambarkütük'ün yaptığı program geniş katılımla samimi ve sıcak bir havada geçti.
AK Parti Alaca İlçe Başkanı Rağıp Ağaçdan'ın da katıldığı şiir dinletisinde Şair Nuh Şahin ve Araştırmacı- Yazar Mehmet Karaaslan kitaplarını imzalayarak Ağaçdan'a hediye etti.
Alaca Şairler, Yazarlar, Ozanlar, Aşıklar Dernek Başkanı Murat Danlı (Ozan Muradi) bir konuşma yaparak, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu'ya sanata, sanatçıya, kültüre, verdiği destek ve son derece güzel bir dernek binası için teşekkür etti. Danlı, "Bu organizasyonumuz ilk olduğundan ve mevsim şartlarından dolayı biraz dar kapsamlı oldu. Alacalı şair ve yazarların yanı sıra komşu il Yozgat'tan ve Sungurlu ilçemizden programımıza katılan şairlerimize teşekkür ederim. Daha sonraki zamanlarda ülke genelinde yazan söyleyen şair ve ozanların katılımı ile geniş kapsamlı bir etkinlik düzenleyeceğiz" dedi. Şiirlerin okunduğu, deyiş ve türkülerin söylendiği program birlik, beraberlik ve dostluk vurgularıyla devam etti, gönüllerde değer kazandı.
Programa Alaca'daki şair ve yazarlardan Murat Danlı, Arap Kurt, Halil Gülşen, Rafet Narin, Selahattin Bellek, Halil Odabaş, İsmail Aşık, Kadir Yüce, Necati Yılmaz, Necdet Sağtürk, Sungurlu'daki şair ve yazarlardan Kadir Dogulap, Kemal Berk, Selahattin Ambarkütük, Dursun Karslı, İbrahim Armuçcuoglu, Yozgat'taki şair ve yazarlardan ise Şairler Yazarlar Dernek Başkanı Nuh Şahin, Yofsad Başkanı Cemi Arslan, Çetin Kılıçarslan, Mehmet Karaarslan, Sedat Özdemir, Abdullah Şirin, Selahattin Hoştan, Yaşar Gökgül, Emre Çelik, Emrullah Yılmaz, Şefik Mert katıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
90 Kez Görüntülendi.
Mustafa Gün vefat etti
Güncel
41 Kez Görüntülendi.
Alaca Belediyesi’nden sinekle mücadele
Kültür Sanat
190 Kez Görüntülendi.
Alacalı hemşehrimiz Nurcan Bıyık Türk Tarih Müzesi’nde sergi açtı
Sağlık
30 Kez Görüntülendi.
Fıtıkların çeşitleri neler? En sık hangileri görülüyor?
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’e hayırlı olsun ziyareti
Güncel
68 Kez Görüntülendi.
Alaca’ya yeni kurulacak olan 3 Nolu Acil Servis İstasyonu’nu görüşüldü
Güncel
81 Kez Görüntülendi.
İlk encümen toplantısı gerçekleştirildi
Yaşam
172 Kez Görüntülendi.
Dere yatağına devrilen traktörün sürücü hayatını kaybetti 
Asayiş
195 Kez Görüntülendi.
Kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi: 5 yaralı
Ekonomi
44 Kez Görüntülendi.
Vergi dairesi, esnafı uyardı!