Kategoriler

ALACA LİDER

Alaca'da 65 Hazine Arazisi Satışa Çıkarıldı!

Çorum’un Alaca ilçesinde bulunan 10 köyde toplam 65 adet hazine arazisi satışa çıkarıldı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Milli Emlak Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yapılacak olan satışlar, açık teklif usulü ile gerçekleştirilecek.

Alaca Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği tarafından yürütülecek satış işlemleri kapsamında Çelebibağ, Harhar, Karatepe, Küre, Tutluca, Çevreli, Kızkaraca, Tahirabat, Yüksekyayla ve Büyükhırka köylerinde yer alan 65 farklı hazine arazisi ihaleye çıkarılıyor. Satışa sunulacak arazilerin detayları, yüzölçümleri ve muhammen bedelleri ilgili kurumların resmi internet siteleri ve ilan panolarında yayımlandı.

İhale 20 Mayıs’ta Yapılacak

İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereği "Açık Teklif Usulü" ile gerçekleştirilecek. Arazilerin satışı 20 Mayıs 2025 tarihinde Alaca Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği binasında yapılacak. İhale saatleri ve her parselin satış bilgisi ise ayrı ayrı duyurulacak.

Kimler Katılabilir?

İhaleye gerçek ve tüzel kişiler katılım sağlayabilecek. İhaleye katılmak isteyenlerin, ihale günü belirtilen saatten önce teminatlarını yatırmaları ve gerekli belgeleri eksiksiz bir şekilde teslim etmeleri gerekiyor. Detaylı başvuru şartları ve istenilen belgeler, Milli Emlak Müdürlüğü tarafından yayımlanan ihale ilanında yer alıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
67 Kez Görüntülendi.
Alaca Sosyal Hizmet Merkezi’nden velilere yönelik 'Farkındalık ve Mahremiyet' eğitimi
Güncel
83 Kez Görüntülendi.
Alaca’da ‘Kahramanlar Buluşması’
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Kızılay’dan Alaca Engelliler Derneğine dayanışma ziyareti
Güncel
81 Kez Görüntülendi.
Avni Çelik MYO'da, özel öğrenciler ağırlandı
Güncel
85 Kez Görüntülendi.
AK Parti'den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ziyaretleri
Eğitim
66 Kez Görüntülendi.
Alaca’da lise öğrencilerine terör örgütlerine karşı bilgilendirme
Güncel
63 Kez Görüntülendi.
Hüseyin Gazi İlkokulu’na öğretmenler odası
Güncel
51 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Dinçer ve Başkan Arslan’dan Noter Abdullah Bahçeci’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Güncel
36 Kez Görüntülendi.
Alaca’da sonbahar temizliği sürüyor
Spor
59 Kez Görüntülendi.
Alaca Belediyespor’dan transfer atağı