Oda Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette, Alaca’da tarım ve esnaf kesimini ilgilendiren güncel konular ele alındı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı buluşmada, kurumlar arası iş birliği, ortak projeler ve ilçenin ekonomik gelişimine katkı sunacak çalışmalar değerlendirildi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Murat Odabaş, Ferhat Arslan ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür ederek, Alaca’nın gelişimi adına esnaf ve üretici odalarıyla uyum ve dayanışma içinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Ziraat Odası Başkanı Ferhat Arslan ise Murat Odabaş’a yeni görevinde başarılar dileyerek, tarım ve esnafın ortak menfaatleri doğrultusunda iş birliğinin süreceğini belirtti.