Kategoriler

ALACA LİDER

Alaca Devlet Hastanesine yeni Uzman Hekim atandı

T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 125. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası kapsamında Çorum’a atanan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Birol Taş, 20 Kasım 2025 tarihi itibarıyla Alaca Devlet Hastanesinde görevine başladı.

Çorum İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yeni görevlendirmenin Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirildiği belirtildi. Atamanın, Alaca ilçesinde sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi ve uzman hekim kadrosunun desteklenmesi açısından önemli bir adım olduğu ifade edildi.

Uzm. Dr. Birol Taş’ın göreve başlamasıyla birlikte hastanenin Kulak Burun Boğaz polikliniğinde hizmet kapasitesinin artırılması ve vatandaşların sağlık hizmetlerine erişiminin daha da kolaylaşması bekleniyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
52 Kez Görüntülendi.
Çorum Safi Şeker’den Başkan Arslan’a ziyaret
Güncel
43 Kez Görüntülendi.
Kızılay, mont ve boyama kitapları dağıttı
Güncel
66 Kez Görüntülendi.
Evci Barajı Sulama Projesi değerlendirildi
Alaca
120 Kez Görüntülendi.
Alaca’da şiddetli rüzgâr etrafı yerle bir etti
Güncel
78 Kez Görüntülendi.
Alaca TSO Meclisinde OSB sürecine yakın takip
Güncel
453 Kez Görüntülendi.
Alacalı çiftçi, Safi Şeker hakkında nitelikli dolandırıcılık sebebiyle suç duyurusunda bulundu!
Sağlık
86 Kez Görüntülendi.
Alaca'ya tam donanımlı ambulans tahsis edildi
Güncel
115 Kez Görüntülendi.
Recep Gür ve Oda Başkanlarından Bursalı Demir’e ziyaret
Yaşam
837 Kez Görüntülendi.
Duran Ongu'nun ağabeyi Şahin Ongu toprağa verildi
Eğitim
50 Kez Görüntülendi.
Minik eller mum yaptı, ortaya renkli görüntüler çıktı