Kategoriler

ALACA LİDER

Alaca’da gönül buluşması: Başkan Arslan, site sakinleriyle bir araya geldi

Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin öncülüğünde yürütülen “Hayırlı Günler Komşum” ziyaretleri ve “Derdiniz Derdimizdir” buluşmaları kapsamında Müftülük Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.

Ziyarete MHP İlçe Başkanı İsa Duru, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Yelkuvan ve parti teşkilatı da eşlik etti.

Program çerçevesinde site sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Arslan, vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi. Arslan, her bir hemşehrilerinin fikrinin, duasının ve katkısının kendileri için büyük değer taşıdığını belirtti.

Belediye hizmetlerinde gönül bağlarını güçlendiren bir yaklaşım benimsediklerini ifade eden Başkan Arslan, “Üretken belediyecilik anlayışımızla Alaca’mız için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” sözleriyle ziyaretin önemini vurguladı.

Müftülük Sitesi sakinleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, mahallelerine gösterilen ilgiden ötürü teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
14 Kez Görüntülendi.
Ahmet Büyükgümüş Çorum’da ağırlandı
Güncel
19 Kez Görüntülendi.
Koçhisar Barajı’nda 800 metrelik ağ ele geçirildi
Güncel
65 Kez Görüntülendi.
Alaca Belediyesi’nden önemli uyarı!
Güncel
59 Kez Görüntülendi.
Ramazan dolayısıyla 1 ton 700 kilogram balık dağıtıldı
Güncel
63 Kez Görüntülendi.
Alaca Şoförler ve Nakliyeciler Odası’ndan birlik ve dayanışma iftarı
Güncel
93 Kez Görüntülendi.
Alaca'da camide iftarda buluştular
Güncel
85 Kez Görüntülendi.
Alaca'da bedava balık dağıtılacak
Flaş Haber
170 Kez Görüntülendi.
Alaca'da panelvan araç yan yattı: 1 yaralı
Siyaset
80 Kez Görüntülendi.
AK Gençlik’ten ‘iftara beş kala’ ikramı
Güncel
139 Kez Görüntülendi.
Zeki Gül Riyad’da temaslarda bulundu