Kategoriler

ALACA LİDER

Başkan Arslan, TOKİ sakinleriyle buluştu

Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin öncülüğünde yürütülen “Hayırlı Günler Komşum” ziyaretleri ve “Derdiniz Derdimizdir” buluşmaları kapsamında TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyarette Başkan Arslan’a MHP Alaca İlçe Başkanı İsa Duru ile Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Yelkuvan işlik etti. Ziyarette TOKİ sakinlerinin sorun ve taleplerini birinci ağızdan dinleyen Başkan Arslan, kendileri için her sesin, her gönülün kıymetli olduğunu belirterek, “üretken belediyecilik anlayışımız gereği; her hemşehrimizin derdi bizim derdimiz, sevinci bizim sevincimizdir” dedi.

Buluşmada TOKİ sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyerek, belediye olarak yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler veren Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan, MHP Lideri Bahçeli’nin selamlarını da ileterek, “birlik, beraberlik ve gönül bağıyla Alaca için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Flaş Haber
37 Kez Görüntülendi.
Tandır alevi yangına neden oldu: Alaca’da ev kullanılamaz hale geldi
Güncel
21 Kez Görüntülendi.
MİLLETVEKİLİ KAYA’DAN YENİ YATIRIM MÜJDELERİ
Güncel
22 Kez Görüntülendi.
Başkan Arslan, TOKİ sakinleriyle buluştu
Güncel
18 Kez Görüntülendi.
Alaca'da sağlık çalışanları Atatürk’ü andı
Güncel
38 Kez Görüntülendi.
Büyük önder Atatürk, Alaca’da kalplerde dinmeyen özlemle anıldı
Güncel
206 Kez Görüntülendi.
Muhammet Esat Eyvaz’a sendikal görev
Flaş Haber
176 Kez Görüntülendi.
Yürekleri ağızlara getiren kaza: Otomobil 6 metre yükseklikten aşağı düştü!
Eğitim
53 Kez Görüntülendi.
Emrullah Şahin’den sınavlara hazırlanan öğrencilere ziyaret
Güncel
39 Kez Görüntülendi.
Alaca Belediye Meclisi’nin Kasım ayı toplantısı yapıldı
Siyaset
36 Kez Görüntülendi.
Başkan Arslan, MHP Belediye Başkanları Toplantısına katıldı