Kategoriler

ALACA LİDER

Ali Kınık’tan Alaca'da unutulmaz konser

Alaca Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen ‘Ülküde Birlik Gecesi’nde sahne alan Türk Halk Müziği’nin sevilen isimlerinden Ünlü Sanatçı Ali Kınık, ilçe halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programda bir araya gelen yüzlerce Alacalı, ellerindeki Ay Yıldızlı Türk bayraklarıyla Alı Kınık’ın ezgilerine birlikte eşlik ederek, doyasıya eğlendiler.

Ali Kınık ile birlikte genç sanatçı Rahmet Safa’nın da sahne aldığı geceye; MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdullah Dalyan, Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan, MHP Alaca İlçe Başkanı İsa Duru ile birlikte kalabalık bir topluluk katıldı.

Konserin sonunda Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan tarafından Ali Kınık ve Rahmet Safa’ya verdikleri unutulmaz konser nedeniyle teşekkür edilerek, çiçek takdim edildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
30 Kez Görüntülendi.
Yakup Alar, Şoförler Odası Başkanı Erbaş'ı kutladı
Güncel
18 Kez Görüntülendi.
Yakup Alar’dan Murat Odabaş’a hayırlı olsun ziyareti
Siyaset
16 Kez Görüntülendi.
Yakup Alar’dan Alaca teşkilatına ziyaret
Flaş Haber
73 Kez Görüntülendi.
Alaca'da kaza: Sürücü yaralandı
Güncel
25 Kez Görüntülendi.
Alaca Gençlik Merkezi’nde gençlerle iftar buluşması
Güncel
13 Kez Görüntülendi.
Şerif Arslan’dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
Güncel
69 Kez Görüntülendi.
Emniyet mensupları iftarda buluştu
Güncel
109 Kez Görüntülendi.
Günser Şirin: Alaca’nın geleceğini değiştirecek karar alındı
Siyaset
93 Kez Görüntülendi.
Ahlatcı: Alaca’ya bayram müjdesi
Siyaset
45 Kez Görüntülendi.
Alaca OSB için 1,5 milyon metrekare arazi tahsis edildi