Kategoriler

ALACA LİDER

Alaca’da Organize Sanayi Bölgesi için hazırlık çalışmaları sürüyor

AK Parti Alaca İlçe Başkanı Mücahit Gürsoy, Alaca’ya kazandırılması planlanan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için yürütülen hazırlık çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Gürsoy, Alaca Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fatih Arslan ile bir araya gelerek OSB için gerekli istişarelerde bulundu. Görüşmede, sanayi bölgesinin kurulma sürecine ilişkin planlama ve teknik konular ele alındı.

İlçe Başkanı Gürsoy, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır, Çorum Milletvekillerimiz Sayın Yusuf Ahlatcı ve Sayın Oğuzhan Kaya ile İl Başkanımız Sayın Yakup Alar’ın destekleriyle Organize Sanayi Bölgesini Alaca’ya en kısa sürede kazandıracağız.”

Gürsoy, şehrin gelişimi için yeni OSB’nin yanı sıra mevcut sanayi siteleri ile birlikte planlı bir sanayi yapılanması hedeflediklerini de belirtti. Alaca’nın ekonomik kalkınmasına ivme kazandıracak bu yatırımın, bölgedeki istihdam ve üretim kapasitesine önemli katkı sağlaması bekleniyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
52 Kez Görüntülendi.
Alaca’da Organize Sanayi Bölgesi için hazırlık çalışmaları sürüyor
Güncel
23 Kez Görüntülendi.
Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan'a Emniyet'ten ziyaret
Eğitim
24 Kez Görüntülendi.
Trafo merkezinde kritik tatbikat: TEİAŞ personeline yangın eğitimi verildi
Flaş Haber
224 Kez Görüntülendi.
Alaca'da 56 bin 980 adet doldurulmuş makaron ele geçirdi: 2 gözaltı
Güncel
57 Kez Görüntülendi.
Alaca Ticaret Borsası’ndan Emniyet Müdürlüğü’ne hayırlı olsun ziyareti
Flaş Haber
89 Kez Görüntülendi.
Ev alev alev yandı, faciadan dönüldü: Yangın söndürüldü
Güncel
114 Kez Görüntülendi.
Yeniden Refah’tan Emniyet Müdürü’ne tebrik
Siyaset
53 Kez Görüntülendi.
İlçe başkanlarından istişare toplantısı: Mücahit Gürsoy da katıldı
Flaş Haber
85 Kez Görüntülendi.
Alevler evi sardı, ekipler seferber oldu
Güncel
106 Kez Görüntülendi.
Başkan Arslan, Aysu & Alperen çiftinin mutluluğuna ortak oldu