Kategoriler

ALACA LİDER

Başkan Arslan, Aysu & Alperen çiftinin mutluluğuna ortak oldu

MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Derviş Bolat’ın oğlu, Ülkü Ocakları İl Yönetim Kurulu Üyesi Alperen Bolat ile Sungurlu Belediyesi personeli Aysu Hoşnut, görkemli bir düğün töreniyle dünyaevine girdi.

Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan, düğün törenine katılarak, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. Dilek–Tuygun Hoşnut çiftinin kızı Aysu ile Nurten–Derviş Bolat çiftinin oğlu Alperen’in düğünü, Çorum Anitta Otel’de yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Nikâhı Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın kıyarken; MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdullah Dalyan, Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan, Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, Dodurga Belediye Başkanı İsmail Çetinkaya, MHP Merkez İlçe Başkanı M. Serdar Avcu, Ülkü Ocakları önceki dönem İl Başkanı Orhan Tosik, il genel ve belediye meclis üyeleriyle çok sayıda davetli şahitlik etti. Başkan Aşgın, genç çifte Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim hediye ederek ömür boyu mutluluklar diledi.


 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
57 Kez Görüntülendi.
Alaca’da et kuyruğu: Bayram öncesi yoğunluk
Güncel
39 Kez Görüntülendi.
Alaca’da esnafa bayram öncesi ziyaret
Güncel
46 Kez Görüntülendi.
Alaca’da ekmek fiyatlarına zam
Flaş Haber
1088 Kez Görüntülendi.
Alaca'da takla atan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
Flaş Haber
66 Kez Görüntülendi.
Alaca'da otomobil takla attı: 3 yaralı
Güncel
97 Kez Görüntülendi.
Alaca’da şehitler şükran ve minnetle anıldı
Yaşam
1004 Kez Görüntülendi.
Mustafa Erbaş'ın dayısı Yusuf Erbaş toprağa verildi
Güncel
30 Kez Görüntülendi.
Alaca’da Çanakkale şehitleri için Mevlid-i Şerif programı düzenlenecek
Güncel
33 Kez Görüntülendi.
Trafikte bayram tedbirleri 
Güncel
60 Kez Görüntülendi.
Alaca’da Kadir Gecesi’nde Sebilullah Camii doldu taştı