Kategoriler

ALACA LİDER

Camiler Arası Futbol Turnuvası’nda kupanın sahibi belli oldu

Alaca’da düzenlenen Camiler Arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon Sebilullah Camii oldu. Sebilullah Camii ile Sarısüleyman Köyü Camii arasında oynanan turnuvanın final karşılaşması kıran kırana geçti.

Final karşılaşmasını Alaca Kaymakamı Meriç Dinçer, Belediye Başkanı Şerif Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Yelkuvan ile İlçe Müftü Vekili Mustafa Karaca birlikte izledi.

Centilmence geçen karılaşma sonunda Sebilullah Camii şampiyon olurken, Sarısüleyman Köyü Camii ikinci, Şıhlar Camii ise üçüncü oldu.
Karşılaşma sonunda dereceye giren takımlara kupaları, düzenlenen törenle Alaca Kaymakamı Meriç Dinçer, Belediye Başkanı Şerif Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Yelkuvan ve İlçe Müftü Vekili Mustafa Karaca tarafından takdim edildi.

Törende konuşan Alaca Kaymakamı Meriç Dinçer, turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm takımları tebrik ederken, Belediye Başkanı Şerif Arslan ise “sporun kardeşliği ve birleştirici gücü ilçemizde her zaman yaşatılmaya devam edecek” ifadesini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
13 Kez Görüntülendi.
Başhekim Doç. Dr. Muhammed Gömeç'ten Vali Ali Çalgan'a ziyaret
Güncel
14 Kez Görüntülendi.
Kargı’da 33 yıllık fırın devren kiraya veriliyor
Güncel
111 Kez Görüntülendi.
Alaca’da Koçak Garage hizmete açıldı
Güncel
44 Kez Görüntülendi.
Alaca’da ekmek fırınlarına sıkı denetim
Güncel
75 Kez Görüntülendi.
Alaca’da trafik yoğunluğuna ‘tek taraflı park’ çözümü
Güncel
60 Kez Görüntülendi.
Alaca’da market ve fırınlarda incelem
Spor
57 Kez Görüntülendi.
Camiler Arası Futbol Turnuvası’nda kupanın sahibi belli oldu
Güncel
44 Kez Görüntülendi.
Cengiz Zorlu’ya hayırlı olsun ziyareti
Flaş Haber
85 Kez Görüntülendi.
Alaca’da çiftlik yakınında korkutan yangın
Flaş Haber
198 Kez Görüntülendi.
Alaca-Zile kavşağında zincirleme kaza: 10 yaralı