Güncel

Alaca Belediye Meclisi toplandı: Önemli kararlar alındı

Alaca Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi. Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan başkanlığında yapılan toplantıda, belediye hizmetleri ve yatırımlarla ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlarken, açılış ve yoklamanın ardından Mayıs ayı meclis toplantısının karar özeti okunarak kabul edildi.

Belediye Başkanı Şerif Arslan, toplantının açılışında yaptığı konuşmada tüm İslam aleminin ve Alaca halkının Kurban Bayramını kutlayarak; birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı.Toplantıda daha sonra gündem maddelerine geçilerek başta imar olmak üzere birim müdürlüklerinden gelen teklifler görüşülerek karara bağlandı.