Kategoriler

ALACA LİDER

Alaca’da 4 bin 748 öğrenci karne alacak

2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılının ilk dönemi 17 Ocak 2025 Cuma günü düzenlenecek karne töreniyle sona erecek. 

Alaca’da 48 okulda, 355 derslikte eğitim öğretim gören toplam 4 bin 748 öğrenci karne heyecanı yaşayacak, 431 öğretmen de tatile girecek. Türkiye genelindeki tüm okullarda karneler aynı gün saat 10:00’da dağıtılacak. Alaca’da da tüm okullarda 17 Ocak Cuma günü karne düzenlenerek, öğrencilere karneleri ve belgeleri teslim edilecek.

Öğrenciler 15 günlük tatilin ardından ise ikinci dönem için 3 Şubat 2025 Pazartesi günü tekrar okullarına dönerek, eğitim öğretime devam edecekler. 

İKİNCİ DÖNEM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

2024-2025 eğitim yılının ikinci dönemi, 3 Şubat 2025 Pazartesi günü başlayacak ve 20 Haziran 2025‟te sona erecek. Öğrenciler, Şubat tatilinde dinlenme fırsatı bularak ikinci döneme enerji dolu bir şekilde başlayacaklar. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
21 Kez Görüntülendi.
Başkan Gürsoy’dan kurum ziyaretleri
Spor
21 Kez Görüntülendi.
AK Parti Ana Kademe ve Gençlik Kolları halı saha maçında buluştu
Sağlık
58 Kez Görüntülendi.
Alaca MYO’dan örnek davranış
Güncel
130 Kez Görüntülendi.
Av. Meryem Karakurt, hukuk bürosu açtı
Güncel
446 Kez Görüntülendi.
Alacalı İkizler "O Ses Türkiye’ yarışmasında yarı finale yükseldi
Eğitim
59 Kez Görüntülendi.
Alaca’ya ‘MESEM’ müjdesi
Sağlık
21 Kez Görüntülendi.
Alaca'da çevre mevzuatına uygun sağlık hizmetleri için önemli adım
Spor
124 Kez Görüntülendi.
2 yılda 2 şampiyonluk
Eğitim
62 Kez Görüntülendi.
Alaca’da TÜBİTAK Bilim Fuarı
Spor
69 Kez Görüntülendi.
Alacagücü Şampiyonluğunu ilan etti