Kategoriler

ALACA LİDER

Alaca'daki kazada hayatını kaybeden baba ve oğlu toprağa verildi

Çorum'da kamyonla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden baba ve oğlu son yolculuklarına uğurlandı.

Dün yaşanan trafik kazası sonrası vefat eden Ahlatcı Çorum FK tribünlerinin sevilen isimlerinden Umutcan Yoldaş ve babası Abdullah Yoldaş toprağa verildi. 

Nurettin Sağır idaresindeki 05 ADM 440 plakalı kamyon, Çorum-Yozgat kara yolu Elicek köyü yakınlarında Umut Yoldaş'ın kullandığı 19 ACC 260 plakalı otomobille çarpışmış, kazada, Umut Yoldaş ve babası Abdullah Yoldaş hayatını kaybetmişti.

Umut Can Yoldaş ve babası Abdullah Yoldaş, Cuma namazına müteakiben Akşemseddin Cami’nde kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazeye Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nuri Kuşçu, Ahlatcı Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın, Başkan Yardımcısı Yılmaz Özkul ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
34 Kez Görüntülendi.
Şehit Nedim Tuğaltay Lisesi’nde Gazze kermesi
Güncel
36 Kez Görüntülendi.
Alaca Ülkü Ocakları’ndan ‘Bir Bot Bir Mont” kampanyası
Güncel
23 Kez Görüntülendi.
Alaca’da kadına şiddete sıfır tolerans
Güncel
66 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Dinçer’e anlamlı ziyaret
Eğitim
41 Kez Görüntülendi.
Hüseyin Gazi İlkokulu’nda Filistin’e destek kermesi
Güncel
86 Kez Görüntülendi.
Şehit Öğretmen Emir Topal’ın ailesine ziyaret
Güncel
100 Kez Görüntülendi.
Belediye’den ‘Öğretmenler’ onuruna yemek
Flaş Haber
102 Kez Görüntülendi.
Kontrolden çıkan minibüs tarlaya devrildi: 3 yaralı
Flaş Haber
140 Kez Görüntülendi.
Alaca'da tavuk dönerden 5 öğrenci zehirlendi
Flaş Haber
70 Kez Görüntülendi.
Alaca'da yola çıkan dana kazaya neden oldu: 3 yaralı