Kategoriler

ALACA LİDER

Veli Çayırı'nda ağaçlandırma çalışmaları başladı: Yeni Otopark Doğa ile bütünleşiyor

Alaca’nın en önemli mesire alanlarından biri olan Veli Çayırı, bölgenin doğal güzellikleri ve hayvanat bahçesiyle dikkat çekiyor.

Son dönemde yapılan yeni otoparkın çevresinde başlatılan ağaçlandırma çalışmalarıyla bölge, doğa ile daha da bütünleşiyor.

BAŞKAN ARSLAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Belediye Başkanı Şerif Arslan, Başkan Yardımcıları Oktay Yelkuvan ve Uğur Tunçel ile birlikte sahada devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Arslan, “Veli Çayırı’nı daha yeşil, daha cazip bir hale getirmek için projelerimize devam ediyoruz. Yeni otoparkımızın çevresinde yaptığımız ağaçlandırma çalışmaları ile hem bölgeye estetik bir dokunuş yapıyor hem de çevreye katkıda bulunuyoruz” dedi.

DOĞAL DENGE VE ESTETİK ÖN PLANDA

Yeni otopark çevresinde yapılan ağaçlandırma çalışmaları, bölgenin doğal yapısını koruma ve ziyaretçilere daha keyifli bir deneyim sunma amacı taşıyor. Çeşitli türlerde ağaçların dikildiği alan, gelecek yıllarda yemyeşil bir görünüme kavuşacak. Proje, yerel halk tarafından da büyük takdirle karşılanıyor.

VELİ ÇAYIRI: HEM DOĞASEVERLER HEM DE AİLELER İÇİN CAZİP BİR ADRES

Bölgedeki hayvanat bahçesi, geniş piknik alanları ve şimdi daha yeşil hale gelen otopark alanı ile Veli Çayırı, doğaseverler ve aileler için vazgeçilmez bir cazibe merkezi olmaya devam ediyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Flaş Haber
72 Kez Görüntülendi.
Alaca'da panelvan araç yan yattı: 1 yaralı
Siyaset
29 Kez Görüntülendi.
AK Gençlik’ten ‘iftara beş kala’ ikramı
Güncel
57 Kez Görüntülendi.
Zeki Gül Riyad’da temaslarda bulundu
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Esnaf Odası Başkanları Alaca'da iftarda buluştu
Alaca
87 Kez Görüntülendi.
Alaca Toplum Sağlığı Merkezi’ne yeni atama
Güncel
32 Kez Görüntülendi.
Kızılay gönüllüleri sahada seferber
Güncel
97 Kez Görüntülendi.
Alaca’da berber ücretlerine zam yapıldı
Güncel
33 Kez Görüntülendi.
ASKF Başkanı Ferhat Arıcı'dan Alaca’ya ziyaret
Sağlık
69 Kez Görüntülendi.
Alaca Devlet Hastanesi’ne iki hekim atandı
Yaşam
129 Kez Görüntülendi.
Cevriye Vardar Alaca'da toprağa verildi