Kategoriler

ALACA LİDER

Baca temizliği yaparken samanlık ile evini yaktı

Çorum'un Alaca ilçesinde baca temizliği yapılırken yangın çıktı. Çıkan yangında samanlık ile samanlıkta bulunan 120 balya saman kül olurken, ev ise itfaiyenin yoğun çabasıyla son anda kurtarıldı.

Olay, Alaca'nın Yeşilyurt köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Yeşilyurt köyünde ikamet eden Zafer Sakınmaz baca temizliği yapmak için evin çatısına çıktı. Evin bacasını temizlemek için ateş yaktı ancak alevlerin bacadan samanlığa sıçması sonucunda yangın çıktı.

Yangını fark eden komşularına ihbarı üzerine olay yerine jandarma ekipleri ile Alaca belediyesi ait itfaiye ekipleri ve İş makinesi sevk edildi. Çıkan yangında 120 balya ve samanlık kül olurken, eve sıçrayan alevleri Alaca belediyesi itfaiye ekipleri müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.
Olayla ilgili olarak başlatılan incelemenin devam ettiği öğrenildi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
6 Kez Görüntülendi.
Yeniden Refah’tan Başkan Arslan’a ziyaret
Güncel
3 Kez Görüntülendi.
Şahin, LGS’ye girecek 8.ci sınıf öğrencilerini ziyaret etti
Güncel
24 Kez Görüntülendi.
Başkan Gürsoy’dan kurum ziyaretleri
Spor
23 Kez Görüntülendi.
AK Parti Ana Kademe ve Gençlik Kolları halı saha maçında buluştu
Sağlık
58 Kez Görüntülendi.
Alaca MYO’dan örnek davranış
Güncel
133 Kez Görüntülendi.
Av. Meryem Karakurt, hukuk bürosu açtı
Güncel
461 Kez Görüntülendi.
Alacalı İkizler "O Ses Türkiye’ yarışmasında yarı finale yükseldi
Eğitim
60 Kez Görüntülendi.
Alaca’ya ‘MESEM’ müjdesi
Sağlık
22 Kez Görüntülendi.
Alaca'da çevre mevzuatına uygun sağlık hizmetleri için önemli adım
Spor
124 Kez Görüntülendi.
2 yılda 2 şampiyonluk