Kategoriler

ALACA LİDER

Bir eleştiri de Milli Yol Partisi’nden

Milli Yol Partisi M.K.Y.K üyesi ve Aksaçlılar Genel Başkan Yardımcısı Feyzullah Vatansever, Alaca’da önce lojman sonra öğretmen evinin yıkıldığını bunlara gerek olup olmadığını sordu. 

Feyzullah Vatansever, “Neler oluyor Alaca büyüyor mu yoksa küçülüyor mu bu kadar işsizlik varken ve Alaca hala göç vermeye devam ederken neden bir iş merkezi hâline getirilmiyor” diyerek, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Önce lojman sonra öğretmen evi. Neler oluyor doğup büyüdüğüm şehrim güzel Alaca’da neler oluyor önce polis lojmanları yıkıldı ve yerine küçük bir yüzme havuzu yapıldı buna gerek var mıydı havuzu neden yaptınız demiyoruz ama lojmanı neden yıktınız sormazlar mı adam yazık değil mi.
Peki şimdide eski okulu yıktınız yerine yeni okul yaptınız eyvallah ama yanı başındaki öğretmen lojmanını neden yıktınız söylemelerine göre depreme dayanıklı değilmiş ama bahaneleri okula bahçe yapmak öğretmenlerin gittiği bir sosyal alan vardı elinden aldınız ilçemize gelen misafirlere kucak açan bir lojman vardı elinden aldınız Sormazlar mı adama neden. Peki yeni yapılan şimdi adı eski belediye binası olan binayı kendi kaderine teslim ettiniz neden bu devasa bina deprem güçlendirmesi yapılarak halka açık bir iş merkezine getirilemez mi ya da madem ki yıkmaya alıştık burayı da yıkıp ta yeniden ortak bir polis lojmanı ve öğretmen evi yapılamaz mı ebetteki yapılır ama neden kaderine teslim edildi neden bir çözüm aranmıyor mademki devletin ihtiyacı yok bu binaya o zaman gereken tadilatı yap ve kiraya ver ya da milletine hizmet edecek bir sosyal tesise çevir neden yıllardır atıl halde duruyor sormazlar mı adama. Şimdi duydum ki mülkiyeti Alaca belediyesine ait 3 adet parsel ikisi toprak 1 tanesi iş yeri olaraktan kullanılan bir dükkan satışa çıkıyor neden. Satışa sunmak bir başkalarını zengin etmek yerine neden halka hizmet edecek bir yapı haline getirilmiyor da satışa çıkıyor. Neler oluyor Alaca büyüyor mu yoksa küçülüyor mu bu kadar işsizlik varken ve Alaca hala göç vermeye devam ederken neden bir iş merkezi hâline getirilmiyor.” 

Yorumlar

Fatih 1 Yıl Önce

Feyzullah Başkanım Çok doğru konuşmuş Tebrikler

Daha Fazla Haber
Güncel
92 Kez Görüntülendi.
Alaca’da köy yolları masada: Bakımevine ziyaret
Flaş Haber
131 Kez Görüntülendi.
Kar sonrası kaza: Otomobil dereye uçmaktan kurtuldu
Güncel
77 Kez Görüntülendi.
Alaca Esnaf Odası Kongresi 18 Ocak'ta : 4 aday yarışacak
Spor
14 Kez Görüntülendi.
Alaca Belediyespor, İskilip engelini 4 golle geçti: 4-0
Güncel
63 Kez Görüntülendi.
Alaca’nın zengin mutfak kültürü TGRT’de Türkiye’ye tanıtılacak
Güncel
33 Kez Görüntülendi.
Ziraat Bankası Alaca Müdürü Yılmaz’dan Ziraat Odası’na ziyaret
Flaş Haber
108 Kez Görüntülendi.
Kış ortasında ağaçlık alanda yangın
Güncel
41 Kez Görüntülendi.
Şerif Arslan: Basın toplumun ortak sesidir
Güncel
201 Kez Görüntülendi.
Ferhat Arslan: Bu uygulama çiftçiyi çıkmaza sürüklüyor
Güncel
79 Kez Görüntülendi.
Alaca’da aç kalan domuzlar yerleşim yerlerine yaklaştı