Kategoriler

ALACA LİDER

Yılmaz Kaya’dan Alaca’da Mısır Sılajı biçimi için müjde: Üreticilere büyük destek

Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Alaca ilçesinde devam eden mısır sılajı biçimlerinin hız kesmeden sürdüğünü açıkladı. 

Birliğin, hayvancılıkla uğraşan üyelerinin yem ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken Kaya, sözleşmeli sılaj ekimleri ile üreticilere büyük kolaylık sağlandığını belirtti. Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Alaca ilçesinde sözleşmeli olarak gerçekleştirilen mısır sılajı biçimlerinin tüm hızıyla devam ettiğini müjdeledi. Kaya, bu çalışmaların birlik üyelerine büyük fayda sağladığını belirterek, yem ihtiyacını en kaliteli şekilde karşılamaya yönelik adımlar attıklarını ifade etti.

"Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği olarak, sözleşmeli mısır sılajı ekimleri sayesinde üreticilerimizin yem ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Mısır sılajı, hayvan besiciliği açısından önemli bir yem kaynağıdır ve biz de üreticilerimizin verimliliğini artırmak için bu alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz," diyen Kaya, birlik olarak üreticilere her zaman destek verdiklerini vurguladı.

Mısır sılajı, büyükbaş hayvan yetiştiriciliğinde oldukça kritik bir yem olarak biliniyor. Yüksek besin değeriyle dikkat çeken bu ürün, hayvanların gelişimi ve süt verimi için önemli rol oynuyor. Alaca’daki ekimlerin başarıyla devam ettiğini dile getiren Kaya, biçimlerin zamanında tamamlanacağını ve üyelerin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vereceklerini belirtti. Yılmaz Kaya, üreticilere yaptığı açıklamada ayrıca, "Birliğimiz her zaman olduğu gibi üyelerinin yanında olmaya devam edecek. Sözleşmeli ekimlerimizle yem maliyetlerini düşürmeyi ve sürdürülebilir üretimi desteklemeyi amaçlıyoruz. Bu sayede üreticilerimiz daha az maliyetle daha fazla verim elde edebilecekler," dedi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
39 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Tok’a veda yemeği
Güncel
38 Kez Görüntülendi.
Şerif Arslan, Alaca'nın taleplerini Bakan Uraloğlu'na iletti
Yaşam
168 Kez Görüntülendi.
Ali Haydar Hakverdi’nin kardeşi Eylem Hakverdi hayatını kaybetti
Güncel
33 Kez Görüntülendi.
Çorum hayaline kavuşuyor: Hızlı tren projesinde ilk kazma vuruldu
Flaş Haber
74 Kez Görüntülendi.
Alaca’da ağaç pazarında korkutan yangın: 7 ton odun kül oldu
Siyaset
75 Kez Görüntülendi.
Alaca’da vefa örneği: AK Parti gençliği iz bırakanları unutmadı
Güncel
60 Kez Görüntülendi.
Ankara'da vefa gecesi düzenlenecek: Hüseyin Dedekargınoğlu anılıyor
Eğitim
95 Kez Görüntülendi.
LGS’ye evinde girecek öğrenciye moral ziyareti
Eğitim
85 Kez Görüntülendi.
Minik şairin büyük başarısı: Ecrin Bahar Arslan ödülle döndü
Spor
34 Kez Görüntülendi.
Filede kupa coşkusu: Alaca’da yıldızlar parladı