Kategoriler

ALACA LİDER

Küresel Gazeteciler Konseyi’nden Kanada’da önemli temaslar

Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Kanada’da gerçekleştirdiği temaslar çerçevesinde Türkiye’nin Vancouver Başkonsolosu Emrah Kurt ve Toronto Başkonsolosu Can Yoldaş’ı ziyaret etti. Küresel Gazeteciler Konseyi, yurt içi ve yurt dışındaki etkili temaslarına devam ediyor.

150 bine yakın Türk vatandaşının ikamet ettiği Kanada’yı ziyaret eden Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Türkiye’nin Vancouver Başkonsolosu Emrah Kurt ve Toronto Başkonsolosu Can Yoldaş’ı makamında ziyaret etti. Görüşmelerde, Küresel Gazeteciler Konseyi’nin yürüttüğü kamu diplomasisi faliyetleri ve Türkiye-Kanada ilişkileri ele alındı.

İlk ziyaret Toronto Başkonsolosu Yoldaş’a

İlk olarak Toronto Başkonsolosu Can Yoldaş’ı ziyaret eden Dim, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada “Sayın Yoldaş ile verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Nazik kabulü için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İkinci ziyaret Vancouver Başkonsolosu Kurt’a

Yoldaş’ın ardından Vancouver Başkonsolosu Emrah Kurt ile bir araya gelen Dim, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ülkemizin Vancouver Başkonsolosu Sayın H. Emrah Kurt’u ziyaretimizde Türkiye’den gelenlerin durumu, eğitim ve iş imkanları/imkansızlıkları ile Küresel Gazeteciler Konseyi’nin kamu diplomasisi faaliyetlerimiz üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Sayın Kurt’a çok teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
24 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Meriç Dinçer'den Alaca TSO’ya ziyaret
Güncel
39 Kez Görüntülendi.
Alaca Karma OSB için yol haritası belirlendi
Güncel
44 Kez Görüntülendi.
Alaca esnafına önemli uyarı!
Yaşam
309 Kez Görüntülendi.
Yasin Avşar gözyaşları arasında toprağa verildi
Sağlık
45 Kez Görüntülendi.
Kızılay’dan dikkat çeken etkinlik: Kan verenlere futbol topu sürprizi
Güncel
74 Kez Görüntülendi.
Alaca’da tehlike saçan yapılar tek tek yok ediliyor
Siyaset
52 Kez Görüntülendi.
AK Parti Alaca İlçe Başkanı Gürsoy’dan esnaf ziyareti: “Terörsüz Türkiye İçin Hep Birlikteyiz”
Yaşam
115 Kez Görüntülendi.
Yasin Avşar hayatını kaybetti
Güncel
65 Kez Görüntülendi.
Alaca Kaymakamı Meriç Dinçer'den İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne ziyaret
Flaş Haber
227 Kez Görüntülendi.
Alaca’da korkutan kaza: Otomobil ağaca çarptı, alev aldı