Kategoriler

ALACA LİDER

Ümit Şengün, yüksek lisans tezini başarıyla tamamladı

Yatılı Bölge Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Alacalı hemşehrimiz Ümit Şengün, "Resmî Söylemleri Üzerinden MHP ve İYİ Parti'nin İdeolojik-Programatik Yönelimlerinin Karşılaştırmalı Analizi" başlıklı tezli yüksek lisans tezini başarıyla savunarak cübbesini giydi.

Ümit Şengün, yüksek lisans tezini başarıyla tamamladı.  Yatılı Bölge Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Ümit Şengün, "Resmî Söylemleri Üzerinden MHP ve İYİ Parti'nin İdeolojik-Programatik Yönelimlerinin Karşılaştırmalı Analizi" başlıklı tezli yüksek lisans tezini başarıyla savunarak cübbesini giydi.

MHP VE İYİ PARTİ’Yİ KARŞILAŞTIRAN İLK GENİŞ ÇAPLI ARAŞTIRMA

Hitit Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi yüksek lisans öğrencisi Ümit Şengün, Milliyetçi Hareket Partisi ve İYİ Parti’yi karşılaştıran geniş çaplı ilk araştırma tezini başarıyla tamamladı.

Yüksek lisans teziyle ilgili açıklama yapan Şengün, “Kamuoyunda aynı ideolojik kökten gelen MHP ve İYİ Parti'nin birbirine benzeyip benzemedikleri, aralarında kayda değer farklar bulunup bulunmadığı sürekli bir tartışma konusu olmuştur.

8 PARAMETRE ÜZERİNDEN KARŞILAŞTIRMA YAPILDI

Bilhassa sosyal medyada bu konu her daim ilgiyle karşılanmıştır. Birbirine zıt iki farklı ittifakında içinde yer alan her iki partinin meselelere bakışı toplum tarafından takip edilmektedir. Bu partiler parti programları, seçim beyannameleri, genel başkanlarının ve yetkili kurullarının açıklamaları üzerinden karşılaştırmaya tabî tutulmuştur. Sekiz parametre üzerinden karşılaştırma yapılmış ve sonuçları analiz edilmiştir” dedi.

KATKIDA BULUNANLARA TEŞEKKÜR

Şengün, katkılarından dolayı Türk Ocağı Şube Başkanı Prof. Dr. İrfan Çağlar, Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fatih Duman, Doç. Dr. Mehmet Kanatlı ve bu süreçte tez danışmanlığını yapan Dr. Öğr. Üyesi Anıl Varel ile Umut Asilkan, Sezgin Kundukan, Hakan Sazanoğlu ve Yusuf Gazi Çelik'e teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
54 Kez Görüntülendi.
“Bir Düşünce, Bin Fikir” konulu yarışmanın kazananı ödüllendirildi
Siyaset
32 Kez Görüntülendi.
Başkan Arslan, Kızılcahamam istişare toplantısına katıldı
Eğitim
30 Kez Görüntülendi.
El sanatları kursundaki eserler sergilendi
Asayiş
89 Kez Görüntülendi.
Çorum'da korkutan yangın: Büyük sap balyaları alev alev yandı
Güncel
28 Kez Görüntülendi.
Hikmet Çetin: Ülkemizin tüm sorunlarını kolayca çözmenin yolu AK Parti ile CHP ittifakından geçer
Güncel
54 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Tahtasız: Doğayı katletmeyin, tarımı bitirmeyin!
Siyaset
32 Kez Görüntülendi.
CHP Heyeti ‘nden Veli Gündüz Şahin’e ziyaret
Güncel
99 Kez Görüntülendi.
Alaca'dan ilk hac kafilesi dualarla uğurlandı 
Güncel
75 Kez Görüntülendi.
Büyükkeşlik Köyü sakinleri GES projesine tepkili
Güncel
26 Kez Görüntülendi.
TÜDAV’dan Ege Denizi'nde Türkiye-Yunanistan iş birliği önerisi