Kategoriler

ALACA LİDER

AK Gençlik’ten ‘İftara beş kala’ etkinliği

AK Parti Alaca İlçe Gençlik Kolları “İftara 5 kala” etkinliği ile hazırladıkları paketlerdeki iftariyelikleri trafikte kalan vatandaşlara ikram ediyor.

AK Parti Alaca İlçe Gençlik Kolları Her yıl Ramazan ayında yaptığı sosyal farkındalık çalışması olan "İftara 5 Kala" etkinliğini bu yılda gerçekleştirdi. AK Gençler, İftar saatinde evine yetişmeyen ve trafikte olan vatandaşlara, ikramlarda bulundu. Gençlik Kolları tarafından hazırlanan kapalı paketler içerisinde su, hurma ve kek koyan gençler vatandaşların gönüllerine bu ramazanda da dokunuyor.

AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından kurulan ekipler, Ramazan ayı boyunca iftara yetişemeyen vatandaşlara ikramlarda bulunarak ramazan ayının güzelliğini yaşatacak.

AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, “Ramazan ayının bereket ayı olduğunu belirterek, Ramazan ayı huzur ve bereket ayıdır. Biz her yıl düzenlediğimiz “İftara beş kala” etkinliğini bu yılda gerçekleştirdik. İftara yetişemeyen vatandaşlarımıza şehrin belli noktalarında durdurarak ikramlar veriyoruz. Yapmış olduğumuz bu etkinlikle amacımız bir nebze de olsa ramazanın güzelliğini yaşamak, iftara yetişemeyecek olanların yanında olmak ve daima önceliğimiz olan gönüllere dokunmaktır” şeklinde konuştu. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Flaş Haber
91 Kez Görüntülendi.
Alaca'da panelvan araç yan yattı: 1 yaralı
Siyaset
34 Kez Görüntülendi.
AK Gençlik’ten ‘iftara beş kala’ ikramı
Güncel
72 Kez Görüntülendi.
Zeki Gül Riyad’da temaslarda bulundu
Güncel
55 Kez Görüntülendi.
Esnaf Odası Başkanları Alaca'da iftarda buluştu
Alaca
88 Kez Görüntülendi.
Alaca Toplum Sağlığı Merkezi’ne yeni atama
Güncel
32 Kez Görüntülendi.
Kızılay gönüllüleri sahada seferber
Güncel
98 Kez Görüntülendi.
Alaca’da berber ücretlerine zam yapıldı
Güncel
34 Kez Görüntülendi.
ASKF Başkanı Ferhat Arıcı'dan Alaca’ya ziyaret
Sağlık
69 Kez Görüntülendi.
Alaca Devlet Hastanesi’ne iki hekim atandı
Yaşam
130 Kez Görüntülendi.
Cevriye Vardar Alaca'da toprağa verildi