Kategoriler

ALACA LİDER

Feyzullah Vatansever: Yazıcıoğlu davası ile ilgili adalet arıyoruz

Milli Yol Partisi M.K.Y.K Üyesi Feyzullah Vatansever, Muhsin Yazıcıoğlu davasının 15 yıldır sonuçlanamadığını dile getirerek, bu dava ile ilgili adalet aradıklarını söyledi.

“Varsa da yoksa da helikopterden çalındığı iddia edilen ekipmanlar aygıtlar konuşuluyor. Peki, kardeşim, tüm Türk İslam dünyasında ismi takdirle karşılanan Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasını bir hırsızlık iddianamesiyle nasıl sınırlarsınız? Bu iddianameyi kim hazırladı? Bu aklı o savcıya kim verdi? O savcı hakkında biz Milli Yol Partisi olarak, Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşları olarak suç duyurusunda bulunacağız” diyen Vatansever, konuya ilişkin açıklamasında şunları ifade etti:

“Değişen bir şey yok... Boyalama oyalama... Yeniden Kahramanmaraş Adliyesindeyiz. Bir aldatmacanın orta yerindeyiz. 3 saattir daha önce dinlediklerimizin tekrarını dinliyoruz. Ortada esasa ilişkin, amaca ilişkin, suikast, cinayete ilişkin hiçbir şey yok. 

Varsa da yoksa da helikopterden çalındığı iddia edilen ekipmanlar aygıtlar konuşuluyor. Peki, kardeşim, tüm Türk İslam dünyasında ismi takdirle karşılanan Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasını bir hırsızlık iddianamesiyle nasıl sınırlarsınız? Bu iddianameyi kim hazırladı? Bu aklı o savcıya kim verdi? O savcı hakkında biz Milli Yol Partisi olarak, Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşları olarak suç duyurusunda bulunacağız. Ne olursa olsun davayı delil karartmak ve örgütlü hale sokmak varken tutup da hırsızlık iddiası haline sokmak kimin, hangi örgütün işine yarar? Bu tiyatroya derhal son verilmelidir. Davayı 5 Haziran'a attılar, yarın Eylül'e, sonra kışa atacaklar. 
Halkın sorularına cevap verin, Allah'tan korkun, 15 yıldır bir dava sonuçlanmaz mı? Peki, bırakacak mıyız peşini? Asla... Sabah şehir dışından gelen insanlarla toplandık, iki üç saat bekletildik.

Muhsin Başkanımızın abisiyle buradayız ve bu ülkeye gençliğini hibe etmiş 13 yıl işkence görmüş ceza yatmış ve devletine milletine küsmemiş ömrünü vatanına milletine adamış sayın genel başkanımız Remzi Çayır beyle bu davaya ömür koyduk bedel varsa da ödemeye hazır olarak yılmadan. Bu can bu bedende olduğu sürece gereği neyse yapacağız. Biz bir Muhsin Yazıcıoğlu nu toprağa verdik ama onun şan ve şerefli arkadaşı gönüldaşı olan partimizin genel başkanı önderimiz Sayın Genel Başkanımız ve Milli Yol Partisi olarak savcı hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Adalet arıyoruz, başka çaresi yok! 
Bedel varsa da şan ve şeref hakkı için seve seve ödemeye hazırız.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
33 Kez Görüntülendi.
Yeniden Refah’tan Başkan Arslan’a ziyaret
Güncel
25 Kez Görüntülendi.
Şahin, LGS’ye girecek 8.ci sınıf öğrencilerini ziyaret etti
Güncel
37 Kez Görüntülendi.
Başkan Gürsoy’dan kurum ziyaretleri
Spor
26 Kez Görüntülendi.
AK Parti Ana Kademe ve Gençlik Kolları halı saha maçında buluştu
Sağlık
58 Kez Görüntülendi.
Alaca MYO’dan örnek davranış
Güncel
142 Kez Görüntülendi.
Av. Meryem Karakurt, hukuk bürosu açtı
Güncel
486 Kez Görüntülendi.
Alacalı İkizler "O Ses Türkiye’ yarışmasında yarı finale yükseldi
Eğitim
60 Kez Görüntülendi.
Alaca’ya ‘MESEM’ müjdesi
Sağlık
22 Kez Görüntülendi.
Alaca'da çevre mevzuatına uygun sağlık hizmetleri için önemli adım
Spor
131 Kez Görüntülendi.
2 yılda 2 şampiyonluk