Kategoriler

ALACA LİDER

Ülkü Ocakları Ekran Bağımlılığına dikkat çekti

Alaca Ülkü Ocakları tarafından ekran bağımlılığına dikkat çekmek amacı ile Alaca’da çadır açarak, gençler ve toplum bilgilendirildi.

Ülkü Ocakları Başkanı Ramazan Demiralan çağımızın büyük bir hastalığı olan Ekran bağımlılığına dikkat çekmek amacıyla Alaca’da açmış oldukları çadırda, çocukları gençleri ve toplumu doğru ve bilinçli bir şekilde dijital ortamı kullanmayı önerdiklerini ifade etti.

Demiralan, “Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak hazırlamış olduğumuz Eğitim alanında, Odak2023 Anlayarak hızlı okuma yazılımı, okuma hızını%300 artıran, sınavlarda zaman kazanan ve göz kaşlarını geliştiren

Uzem Uzaktan Eğitim merkezi aynı zamanda digital dershane İlköğretim ve Ortaöğretim müfredatlarına uygun çalışma programı ile birlikte LGS, TYT, AYT ve KPSS gibi sınavlara hazırlık süreçlerini barındıran Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Uzaktan Eğitim merkezi, Türk Gençliğinin eğitim hayatına katkı sağlamak amacıyla tasarlanmıştır.

Türk Büyükleri Okuma serilerimiz ile Çocuklarımız hem kahraman ecdadını yakından tanıyacak hem de dijital ekranlarda geçirilen süreyi verimli hale getirmiş olacaktır.

Ocakta Bul adlı bu oyunumuz öğrenmeyi eğlence haline getiren bu alandaki ilk çalışmamızdır.
Türk Gençliği Bilgi akını ile eğlenceli zaman geçirerek şanlı tarihini tanıyacaktır.

Permakültür Tarım Projesi Günümüzün ve geleceğimizin problemi olan İklim krizi kuraklığa karşı geliştirilen bir Tarım projemizdir. Türk gençliğini ve vatanımızın her kesimden insanı ile Permakültürü, günlük hayatımıza entegre ederek gelecekte ülkemizin hem kendine yeten hem de dünyaya ihracat yapabilen tarım devi bir ülke olmasını hedefliyoruz.

Türkiye’nin en geniş katılımlı çevrimiçi deneme sınavlarımız ile Üniversite Tercih Robotumuz ile doğru tercihlerimiz, Blok Zincir Akademisi ile teknolojiyi kullanan değil, teknolojiyi üreten ve geliştiren tarafta olmasını amaçlıyoruz.

Dolasıyla Ülkü Ocakları olarak Türk Gençliğine sunmuş olduğumuz hizmetler ile ekran bağımlılığını azaltmayı doğru ve bilinçli bir şekilde kullanmayı hedefliyoruz.” Dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Siyaset
35 Kez Görüntülendi.
Ahmet Büyükgümüş Çorum’da ağırlandı
Güncel
30 Kez Görüntülendi.
Koçhisar Barajı’nda 800 metrelik ağ ele geçirildi
Güncel
102 Kez Görüntülendi.
Alaca Belediyesi’nden önemli uyarı!
Güncel
91 Kez Görüntülendi.
Ramazan dolayısıyla 1 ton 700 kilogram balık dağıtıldı
Güncel
78 Kez Görüntülendi.
Alaca Şoförler ve Nakliyeciler Odası’ndan birlik ve dayanışma iftarı
Güncel
98 Kez Görüntülendi.
Alaca'da camide iftarda buluştular
Güncel
86 Kez Görüntülendi.
Alaca'da bedava balık dağıtılacak
Flaş Haber
173 Kez Görüntülendi.
Alaca'da panelvan araç yan yattı: 1 yaralı
Siyaset
85 Kez Görüntülendi.
AK Gençlik’ten ‘iftara beş kala’ ikramı
Güncel
141 Kez Görüntülendi.
Zeki Gül Riyad’da temaslarda bulundu