Kategoriler

ALACA LİDER

CHP'nin Alaca Belediye Başkan Adayı Hüseyin Türk oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), yaklaşan 2024 yerel seçimler öncesinde Çorum'daki belediye başkan adaylarını belirledi. Alaca'da CHP’nin Belediye Başkan Adayı Hüseyin Türk olarak açıklandı.

İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz'ın açıklamasına göre, 5 ilçe ve 1 belde için adaylar netleşti. İşte CHP'nin Çorum'da sahaya süreceği isimler... Yerel seçimler yaklaşırken CHP Çorum'da adaylarını açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’de yaklaşan yerel seçimler öncesi 5 ilçe ve 1 beldenin belediye başkan adayları belli oldu.

Konu hakkında açıklamada bulunan CHP İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, 10 Ocak Çarşamba günü gerçekleşen Parti Meclisi Toplantısı’nda Çorum’da 5 ilçe ve 1 belde belediye başkan adaylarını belirlediklerini söyledi. “Seçim sürecinin ülkemize, partimize, adaylarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuşan Solmaz, Alaca Belediye Başkan Adaylarının Hüseyin Türk, Boğazkale Belediye Başkan Adaylarının Duran Yazırlıoğlu, Kargı Belediye Başkan Adaylarının Hamit Dereli, Ortaköy Belediye Başkan Adaylarının Necip Erdemirci, Osmancık Belediye Başkan Adaylarının Hüseyin Kesenek ve Ortaköy/Aşdağul Beldesi Belediye Başkan Adaylarının da Şenol Öncül olduğunu bildirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak Çorum merkez başta olmak üzere 13 ilçe ve 2 belde de iddialı olduklarını vurgulayan Dinçer Solmaz, isimleri açıklanan belediye başkan adaylarına 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde başarılar diledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
85 Kez Görüntülendi.
Türk Eğitim-Sen Alaca İlçe Başkanı Demir: Şiddetle sonuna kadar mücadele edeceğiz
Asayiş
152 Kez Görüntülendi.
Alaca'da milyonluk Bitcoin baskını
Güncel
78 Kez Görüntülendi.
Tır şarampole devrildi, sürücü yara almadan kurtuldu
Alaca
71 Kez Görüntülendi.
Alaca-Sungurlu yolunun ihalesi yapıldı
Güncel
80 Kez Görüntülendi.
Emniyet Müdürü Arif Pehlivan’ı ziyaret ettiler
Güncel
64 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Ahlatcı ve beraberindekilerden Günser Şirin’e ziyaret
Güncel
50 Kez Görüntülendi.
Başkan Şerif Arslan’a hayırlı olsun ziyareti
Güncel
43 Kez Görüntülendi.
Alaca’nın coğrafi işaretli ürünü Yarma Aşı tanıtıldı
Güncel
124 Kez Görüntülendi.
İsmail Gençkurt, Mamak Belediyesi’ne baş danışman oldu
Güncel
24 Kez Görüntülendi.
Zabıtadan fırın denetimleri!