Kategoriler

ALACA LİDER

Sanayi Sitesinde kilittaşı çalışmaları tamamlandı

Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, sanayi sitesinde yapılan alt yapı ve kilittaşı çalışmalarında sona gelindiğini belirterek, “Yapılan bu hizmetler sanayi esnafımıza hayırlı olsun” dedi.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, sanayi sitesinde yapılan çalışmaları değerlendirdi. Bu yıl sanayi sitesinde yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini ifade eden Başkan Şaltu, “Önce elektrik hatlarını yer altına aldık. Bütün sanayi esnafımıza doğalgaz çektik ve şuanda bütün esnafımız doğalgaz kullanıyor. Bu işler bittikten sonra belediye olarak sanayinin içerisindeki yolların tamamını söktük ve kilitli parke taşı ile kapladık. Kaldırımlarını yeniledik. Yeni açılan alanların alt yapısını ve yollarını yaptık. Bu arada zarar verdiğimiz esnaflarımızın dükkanlarının önlerini de yeniledik” dedi.

KALDIRIMLAR YENİLENDİ

Belediye Başkanı Şaltu, sanayi sitesinde kaldırım ve bordür çalışmalarını da gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “kaldırımları sil baştan yeniledik. Bunun yanında bordür çalışmaları da gerçekleştirerek esnafımızın kullanımına sunduk” dedi. 

DÜKKANLARIN ÖNLERİ YENİLENDİ

Elektrik hatlarının yer altına alınma çalışması ve doğalgaz çalışmalarından dolayı esnafların dükkanlarının önlerinin zarar gördüğünü aktaran Başkan Şaltu, “Bu yüzden esnafımızın dükkanlarının önlerini yeniledik. Şuanda sanayimizde yoğun bir çalışma dönemi bitmek üzere. Yaptığımız bu hizmetlerden dolayı bizi anlayışlı karşılayan sanayi sitesi esnafımıza teşekkür ediyorum. Yapılan bu çalışmaların ilçe sanayi esnafımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
Anneler Günü’ne özel ziyaret
Spor
15 Kez Görüntülendi.
Şerif Arslan'dan miniklere destek
Güncel
26 Kez Görüntülendi.
Kur’an Kursu ve Diyanet Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı
Güncel
36 Kez Görüntülendi.
Vali Dağlı, Selin Şahin Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu
Eğitim
37 Kez Görüntülendi.
Fen Lisesi öğrencilerinden 19 bilimsel proje
Eğitim
214 Kez Görüntülendi.
Türk Eğitim-Sen Alaca İlçe Başkanı Demir: Şiddetle sonuna kadar mücadele edeceğiz
Asayiş
231 Kez Görüntülendi.
Alaca'da milyonluk Bitcoin baskını
Güncel
92 Kez Görüntülendi.
Tır şarampole devrildi, sürücü yara almadan kurtuldu
Alaca
109 Kez Görüntülendi.
Alaca-Sungurlu yolunun ihalesi yapıldı
Güncel
83 Kez Görüntülendi.
Emniyet Müdürü Arif Pehlivan’ı ziyaret ettiler