Kategoriler

ALACA LİDER

Selin Şahin’in adını taşıyacak okul ihaleye çıkıyor

Alacalı iş insanı Üzeyir Şahin’in genç yaşta kaybettiği kızı Selin Şahin’in adını taşıyacak okul ihale edilecek. 

Çorum’un Amaca İlçesi’ne yapılacak olan Sakarya İlkokulu’nun ismi ihalesinin ardından yapımının tamamlanması ile birlikte Selin Şahin’in adını taşıyacak. 

ABD ve Türkiye’de ticari işleri bulunan Türk-Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) Yönetim Kurulu üyesi ve ABD Çorumlular Derneği Başkanı Alacalı işadamı Üzeyir Şahin ve eşi Belma Şahin tarafından Çorum’un Alaca İlçesi’ne 16 derslikli yeni bir okul yapılması için protokol imzalanmıştı.

İmzalanan protokol ile yapılacak okulun isminin, ailenin kısa süre önce genç yaşta yakalandığı amansız hastalık sonucu kaybettiği biricik kızları Selin Şahin Ortaokulu olması kararlaştırıldı.

Okulun yapım işi için ihalesine son teklifler 3 Ocak 2024 saat 10.30’a kadar verilebilecek.  Zemin+ 3 Kattan oluşacak 16 Derslikli İlkokul Binası ve Çevre Tanzimi Yapım işi yer tesliminden itibaren 180 (YüzSeksen) takvim gününde tamamlanacak. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Arslan’dan Müftü İsmail Karadavuk’a ziyaret
Güncel
7 Kez Görüntülendi.
Alaca İtfaiyesi’nden Fatih İlköğretim Okulu’nda başarılı yangın tatbikatı
Güncel
30 Kez Görüntülendi.
Alaca OSB bölge ekonomisine güç katacak
Siyaset
39 Kez Görüntülendi.
Adem Şahin mazbatasını aldı: CHP Alaca’da devir teslim tamamlandı
Güncel
43 Kez Görüntülendi.
Alaca'da taksi ücretlerine zam! Yeni taksimetre tarifesi belli oldu
Güncel
101 Kez Görüntülendi.
Alaca Belediyesi’nden rekor promosyon anlaşması: Personel başına 86 Bin 500 TL
Güncel
64 Kez Görüntülendi.
Alaca’da sarı çizgilerle düzen başlıyor: Kaldırımlarda yeni dönem
Güncel
55 Kez Görüntülendi.
Alaca’da bayrak sevgisi kayalara kazındı!
Flaş Haber
60 Kez Görüntülendi.
Evci GES ve Elektrik Depolama Tesisi durduruldu
Güncel
54 Kez Görüntülendi.
Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan’a Ülkü Ocakları’ndan anlamlı hediye