Kategoriler

ALACA LİDER

Alaca Hafız Süleyman Coşkun Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin E-Twınnıng Projeleri devam ediyor

Alaca Hafız Süleyman Coşkun Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından yürütülen “Kültürlerarası Edebiyat” konulu e-Twinning projesi devam ediyor.

Proje ile dünyada ve ülkemizde öğretmen ve öğrencileri bir araya getiren e-Twinning portalı ile eğitime katkı sağlanması amaçlanıyor. 
Öğretmenler bu proje ile e-Twinning portalı üzerinden bir araya gelerek, öğrencilerine edebiyatı tanıtırken sevdirmeyi, edebiyatla yaşamı birleştirerek, öğrencilerin edebiyatı yaşayarak öğrenmelerini, aynı zamanda dünya kültüründen farklı özelliklere sahip öğretmen ve öğrencileri bir araya getirerek işbirliği içinde çalışmalarını sağlamayı hedefliyorlar. 
Türkiye ve Azerbaycan ortaklı “Kültürlerarası Edebiyat” e-Twinning projesi 12 ortaktan oluşuyor. Projenin kuruculuğunu Çorum Bilge Kağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Eylem Kandemir ve Azerbaycan Sumgayıt, 26 nömralı Tam Orta mektepten Tarana Muradova üstleniyor.
Projenin diğer ortakları: Çorum Ömer Derindere Fen lisesinden Bilal Öztürkut, Ankara Şehit Sebahattin Koçak Kız İmam Hatip Lisesinden Gülten Daş, Çorum Alaca Hafız Süleyman Coşkun Anadolu İmam Hatip Lisesinden Mustafa Öztürk, Eskişehir Süleyman Şah Anadolu Lisesinden Ebru Yılmaz, Çorum Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Sevil Çiftçi, Artvin Yusufeli Şehit Dursun Acar Anadolu İmam Hatip Lisesinden Hacer Gül Bağcı, Kastamonu Cide Bayram Yusuf Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Elif Noyan, Romanya Simion Mehedinti Lisesinden Gina Bordea, Diyarbakır Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesinden Zeynep Keskin’den oluşuyor.
Alaca Hafız Süleyman Coşkun Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin proje yürütücüsü olan Zehra Yılmazoğlu, bu projenin okul ve öğrencilerine yeni bir vizyon, eğitime yeni bir bakış açısı katacağını düşündüklerini söyledi. 
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
47 Kez Görüntülendi.
Vali Dağlı’dan Başkan Arslan’a hayırlı olsun ziyareti
Asayiş
249 Kez Görüntülendi.
Düğün konvoyunda bahşiş kavgası
Güncel
11 Kez Görüntülendi.
9.Türk Dünyası Belgesel Film Festivali müracaatları devam ediyor
Asayiş
172 Kez Görüntülendi.
Alaca’da otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Alaca
139 Kez Görüntülendi.
Alacalı şehide hazin uğurlama
Güncel
36 Kez Görüntülendi.
KGK Yönetim Kurulu İstanbul’da toplandı
Yaşam
251 Kez Görüntülendi.
Alacalı asker yıldırım düşmesi sonucu şehit düştü
Güncel
77 Kez Görüntülendi.
Halil İbrahim Azak'ı ziyaret ettiler
Güncel
79 Kez Görüntülendi.
Mevsimlik tarım işçilerinin 2024 yılı günlük yevmiye ücretleri 600 TL oldu
Güncel
87 Kez Görüntülendi.
Alacalılara '10 yılı geçmiş su sayaçlarını değiştirmeyi unutmayın' uyarısı!