Kategoriler

ALACA LİDER

Millet İttifakı adayları Alaca halkı ile kucaklaştı

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri öncesi hazırlık çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Millet İttifakı milletvekili adayları, Alaca halkı ile kucaklaştı.

Milletvekili Adayları; Mehmet Tahtasız, Bekir Özsaçmacı, Burçin Solmaz Polat ve Seyit Ahmet Güher, Millet İttifakına destek veren partilerin yöneticileri ile birlikte Alaca’ya geniş kapsamlı bir ziyaret düzenledi.
CHP Alaca İlçe Başkanı İsmail Çimen, İYİ Parti Alaca İlçe Başkanı Hilmi Akça ve DP Alaca İlçe Başkanı İsmail Gençkurt’un ev sahiplinde Alaca esnafını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek önerilerini alan milletvekili adayları ve parti yöneticileri, vatandaşlarla da sohbet ederek 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı milletvekili adaylarına destek istedi.


“TÜRKİYE’NİN KURTULUŞ REÇETESİYİZ”
Milletvekili adayları, vatandaşların yoğun ilgisi karşısında memnuniyet duyarken, çeşitli siyasi görüş ve mozaiklerin bir araya gelmesiyle oluşan Millet İttifakı’nın Türkiye’nin kurtuluş reçetesi olduğunu vurguladı.
Millet İttifakı iktidarında işsizliğin, hayat pahalılığının, yüksek enflasyonun tarihe karışacağına dikkati çeken milletvekili adayları, çocukların yatağa aç girmediği, anne ve babaların gelecek kaygısı yaşamadığı, tarım ve hayvancılık alanında üretimin şahlandığı, her alanda kalkınma hamlelerinin atıldığı, gençlerin işsiz kalmadığı, öğrencilerin okul ve yurt sorunu yaşamadığı, esnafın, sanayicinin, tüccarın, memurun herkesin yüzünün güldüğü, zamların ve hayat pahalılığının sona erdiği bir sistemi kuracaklarını dile getirdi.
Milletvekili adayları, Cumhuriyetin ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandırmak istediklerini vurgulayarak, aydınlık yarınlara yürümek için halkın desteğini istedi.


MİLLET İTTİFAKI, TÜM KADROLARI İLE SAHADA
Alaca ziyaretine; Milletvekili Adayları; Mehmet Tahtasız, Bekir Özsaçmacı, Burçin Solmaz Polat, Seyit Ahmet Güher, İYİ Parti İl Başkanı Erkan Yıldız, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Orhan Odabaş, Gelecek Partisi İl Başkanı İsmail Barış Coşgunsu, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar, CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Hanim Ergül, Alaca CHP İlçe Başkanı İsmail Çimen, Alaca İYİ Parti İlçe Başkanı Hilmi Akça, Demokrat Parti Alaca İlçe Başkanı İsmail Gençkurt, DEVA Partisi Milletvekili aday adayı Zehra Benli, CHP önceki dönem il başkanları Hasan Eray Tüfekçi, Gürsel Yıldırım ile Milet İttifakına destek veren partilerin yöneticileri ve kadın kolları katıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Arslan’dan Müftü İsmail Karadavuk’a ziyaret
Güncel
7 Kez Görüntülendi.
Alaca İtfaiyesi’nden Fatih İlköğretim Okulu’nda başarılı yangın tatbikatı
Güncel
30 Kez Görüntülendi.
Alaca OSB bölge ekonomisine güç katacak
Siyaset
36 Kez Görüntülendi.
Adem Şahin mazbatasını aldı: CHP Alaca’da devir teslim tamamlandı
Güncel
43 Kez Görüntülendi.
Alaca'da taksi ücretlerine zam! Yeni taksimetre tarifesi belli oldu
Güncel
101 Kez Görüntülendi.
Alaca Belediyesi’nden rekor promosyon anlaşması: Personel başına 86 Bin 500 TL
Güncel
64 Kez Görüntülendi.
Alaca’da sarı çizgilerle düzen başlıyor: Kaldırımlarda yeni dönem
Güncel
55 Kez Görüntülendi.
Alaca’da bayrak sevgisi kayalara kazındı!
Flaş Haber
60 Kez Görüntülendi.
Evci GES ve Elektrik Depolama Tesisi durduruldu
Güncel
54 Kez Görüntülendi.
Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan’a Ülkü Ocakları’ndan anlamlı hediye