Kategoriler

ALACA LİDER

44 hafız için hafızlık icazet merasimi düzenlendi

Alaca İlçe Müftülüğüne bağlı Hanife Hanım Kur'an Kursunda eğitimlerini tamamlayan 44 Hafız için hafızlık icazet merasimi düzenlendi.

Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen programa Alaca Kaymakamı Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, İl Müftüsü Muharrem Biçer, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan ve Siyasi Parti İlçe başkanlarından oluşan protokol üyelerinin yanı sıra ilçe halkıda büyük ilgi gösterip yoğun katılım sağladı.

İlçe Müftüsü Necdet Kahvecinin açılış konuşmalarından sonra İl Müftüsü Muharrem Biçer vatandaşlara hitap etti. Sonrasında Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu selamlama konuşması yaptı. Program hocaların Kur'an ziyafetleri ile devam etti. Hafızların kısa sureleri okumalarının ardından Şeyhül Kurra Talip Akbal hocanın duasının akabinde hafızların ve onları yetiştiren hocaların belge ve hediye takdim edildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Eğitim
9 Kez Görüntülendi.
Dr. Ali Dedekargınoğlu MESEM hizmete girdi
Eğitim
6 Kez Görüntülendi.
Seçmenler iş başında: Sandıktan “Patlamış Mısır” çıktı
Güncel
12 Kez Görüntülendi.
Alaca Belediyesi’nden kadınlara özel eğlence
Güncel
22 Kez Görüntülendi.
Denizbank’tan Başkan Arslan’a ziyaret
Güncel
7 Kez Görüntülendi.
Alacahöyük’e kültür yolculuğu
Güncel
19 Kez Görüntülendi.
Alaca Taş Fırın Ekmeği, dualarla hizmete açıldı
Güncel
72 Kez Görüntülendi.
Seyir halindeki araç alev aldı: İtfaiyeden erken müdahale
Yaşam
113 Kez Görüntülendi.
Remzi Şahin hayatını kaybetti
Güncel
173 Kez Görüntülendi.
Ankara’da Alacalılar Geleneksel Hemşehri Buluşmasında bir araya geldi
Alaca
79 Kez Görüntülendi.
Çorum’da polis ve jandarmaya 123 yeni araç tahsis edildi! Alaca’ya 7 araç