Kategoriler

ALACA LİDER

Eğitim-Bir-Sen Alaca İlçe Temsilciliği'nde nöbet değişimi

Eğitim-Bir-Sen Alaca İlçe temsilciliğini 21 yıldır yürüten Kadir Şimşek kendi isteği üzerine ilçe temsilciliğini Numan Sözüdoğru'ya devretti. 

Bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Kadir Şimşek'e teşekkür eden Sözüdoğru, yaptığı açıklamada; “Alaca İlçe Temsilciliği görevinde, gayret ve özveriyle göstermiş olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür eder, ilçemizin Onursal Başkanı olarak bilgi ve birikimlerinizle yönetimimize katacağınız tecrübelerinizden her zaman istifade edeceğimizi belirtiyoruz. Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu Memur-Sen'imiz adına Alaca'da tüm hizmet kollarımızla birlikte hizmet etmeye, bayrağı daha yukarılara çıkarmaya gayret göstereceğiz” dedi.


Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Çorum Şube Başkanı Fatih Okumuş da son olarak, önceki ilçe başkanı Kadir Şimşek’e bu zamana kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederken yeni başkan Numan Sözüdoğru'ya ve yeni yönetimine başarılar diledi.


Alaca'da sendika deyince ilk akla gelen isim olan Kadir Şimşek de açıklamasında: "Sendika kanununun olmadığı ve sendikacılığın illegal sayıldığı dönemlerde sendikacılığa başladıklarını ve sendikaya üye olmanın sıkıntılı olduğu dönemlerde sendika başkanlığına başladığını, ekip arkadaşlarıyla birlikte yerelde çalışanların önündeki sorunları çözerek üye sayılarını arttırdıklarını söyledi. Eğitim-Bir-Sen Genel merkezinin yaptığı tüm eylemleri Alaca'da yaparak, üyelerimizin söylem ve eylem yapabilme kabiliyetlerini arttırdık. 2001-2003 yıllarında il merkezinin iki katı üyeye ulaştık.

İlk indirim anlaşmalarını, ilk toplu piknikleri, ilk sendika internet sitesini, ilk tiyatro grubunu arkadaşlarımızla birlikte kurduk. Meydanlarda başörtüsüne özgürlük mitinglerini, başörtüsüne özgürlük imza kampanyalarını, katsayı adaletsizliği gibi zulümlerin kaldırılmasında emeğimiz ve alın terimiz oldu. Öğretmenlik yıllarımda öğle arasında bir köy okulunu ziyaret edip, üye kaydı yapıp, geri tekrar derse yetiştiğimiz günler yaşadık. Sendika kimi zaman ailemizden daha öncelikli hale geldi.
Bugün, bu kutlu davada görev aldığımız için, tüm yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber, inandığımız değerlerin peşinde emek verip, ter akıttığımız için, mutlu ve huzurluyum.


Her zaman sendikamızın bir üyesi olarak, bilgi, beceri ve tecrübe paylaşımı noktasında arkadaşlarımıza destek vereceğimizin bilinmesini istiyorum.


Kendi isteğimle bayrağı devrettiğim Numan Sözüdoğru ve yönetimine hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum” şeklinde açıklama yaptı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
38 Kez Görüntülendi.
Şehit Nedim Tuğaltay Lisesi’nde Gazze kermesi
Güncel
42 Kez Görüntülendi.
Alaca Ülkü Ocakları’ndan ‘Bir Bot Bir Mont” kampanyası
Güncel
23 Kez Görüntülendi.
Alaca’da kadına şiddete sıfır tolerans
Güncel
67 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Dinçer’e anlamlı ziyaret
Eğitim
45 Kez Görüntülendi.
Hüseyin Gazi İlkokulu’nda Filistin’e destek kermesi
Güncel
86 Kez Görüntülendi.
Şehit Öğretmen Emir Topal’ın ailesine ziyaret
Güncel
104 Kez Görüntülendi.
Belediye’den ‘Öğretmenler’ onuruna yemek
Flaş Haber
102 Kez Görüntülendi.
Kontrolden çıkan minibüs tarlaya devrildi: 3 yaralı
Flaş Haber
141 Kez Görüntülendi.
Alaca'da tavuk dönerden 5 öğrenci zehirlendi
Flaş Haber
70 Kez Görüntülendi.
Alaca'da yola çıkan dana kazaya neden oldu: 3 yaralı