Kategoriler

ALACA LİDER

Güzellik salonları denetlendi

Alaca Belediyesi Zabıta Müdürü Nureddin Arslan, "Sağlık ihmale gelmez, vatandaşlarımızın sağlığı da en az kendi sağlığımız kadar önemlidir" dedi.

Hanımların estetik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan güzellik salonları olarak nitelendirilen işletmelerin İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün tıbbi atık ve piyasa gözetimi biriminden de destek alarak denetlediklerini belirten Alaca Belediyesi Zabıta Müdürü Nureddin Arslan, "Sağlık ihmale gelmez, vatandaşlarımızın sağlığı da en az kendi sağlığımız kadar önemlidir" dedi.
İnsana doğrudan sunulan hizmetlerin zarar verme ihtimallerini ortadan kaldırabilmek için denetimleri sıkı tuttuklarını vurgulayan Arslan, "Zabıta, Müdürlüğümüz ekipleri ve İlçe Sağlık Müdürlüğümüze bağlı doktorlarımız da denetlemeye katıldı. 
Estetik ihtiyaçları karşılamak amacıyla kurulan güzellik salonlarının fiziki alt yapısı, işlemleri, bulunması gereken asgari ekip ve ekipmanları, çalışan personelin yeterlilik belgelerinin bulunup bulunmadığı, bulaşıcı hastalık yönünden gerekli kontrollerinin yapılıp yapılmadığını denetledik” dedi. 
Arslan, denetimlerin periyodik olarak devam edeceğini belirterek, “Doktor yetkisinde olan mezoterapi, akupunktur, lipo elektro gibi her türlü işlemlerin de uygulanıp uygulanmadığını kontrol ettik." diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alaca
24 Kez Görüntülendi.
Alacalı şehide hazin uğurlama
Güncel
20 Kez Görüntülendi.
KGK Yönetim Kurulu İstanbul’da toplandı
Yaşam
214 Kez Görüntülendi.
Alacalı asker yıldırım düşmesi sonucu şehit düştü
Güncel
61 Kez Görüntülendi.
Halil İbrahim Azak'ı ziyaret ettiler
Güncel
61 Kez Görüntülendi.
Mevsimlik tarım işçilerinin 2024 yılı günlük yevmiye ücretleri 600 TL oldu
Güncel
66 Kez Görüntülendi.
Alacalılara '10 yılı geçmiş su sayaçlarını değiştirmeyi unutmayın' uyarısı!
Eğitim
46 Kez Görüntülendi.
Öğrenciler için kitap hediye ettiler
Sağlık
67 Kez Görüntülendi.
Alaca’ya 3 doktor ataması yapıldı
Güncel
25 Kez Görüntülendi.
Yozgat Aydıncık Kaymakamını ziyaret ettiler
Güncel
17 Kez Görüntülendi.
Türkmen Bakan Maruf ve heyetinin KGK ziyareti