Kategoriler

ALACA LİDER

'Zamlar karşısında üretici de tüketici de mağdur'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaca İlçe Başkanı İsmail Çimen, her gün yeni gelen zamlar karşında vatandaşların alım gücünün kalmadığını söyledi. 

Birçok ürüne günlük zam geldiğine değinen Çimen, üreticilerin mazot, gübre, ilaç gibi tarımsal giderlerin pahalılığından ve her gün yeni zamların gelmesinden dolayı ürettikleri ürünlerin karşılığını alamamaktan yakındıklarını vurgularken, vatandaşların da zamlar karşında çaresiz kaldıklarına dikkat çekti. 
Hemen her gün A'dan Z'ye her şeye zam yapıldığını vatandaşın gelirinin giderini karşılayamadığını, ülkede borçlu olmayan kesimin kalmadığını kaydetti. 
Artık hem üreticinin hem tüketicinin sorunlarına çözüm bulunması gerektiğinin altını çizen CHP Alaca İlçe Başkanı Çimen, "Bayram öncesi olmasına rağmen ne esnaf iş yapabiliyor ne de vatandaş bayramlık almak için çarşıya çıkabiliyor. Vatandaşlar yiyecek ekmeğin derdine düşmüşken, üreticiler de ellerindeki ürünlerin satışını gerçekleştiremedikleri için ürettiğinin karşılığını alamıyor. Artık bu sorunlara bir an evvel çözüm bulunmalı" diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
117 Kez Görüntülendi.
Alaca'da 30 kişi istihdam edilecek
Flaş Haber
105 Kez Görüntülendi.
Otomobil şarampole yuvarlandı: Baba ve oğlu yaralandı
Spor
29 Kez Görüntülendi.
Alaca Belediyespor’dan Başkan Arslan’a ziyaret: Yeni sezon forması takdim edildi
Güncel
126 Kez Görüntülendi.
OSB’de büyük adım: Yer seçimi tamamlandı, süreç resmen başladı
Güncel
120 Kez Görüntülendi.
TOKİ’deki yönetim anlaşmazlığı, büyük mağduriyetler yaratıyor
Güncel
80 Kez Görüntülendi.
Kutsal yolculuk başladı: Alaca’dan umreye giden vatandaşlar dualarla uğurlandı
Güncel
75 Kez Görüntülendi.
Yeni Başhekim ve KBB Uzmanına hayırlı olsun ziyareti
Güncel
80 Kez Görüntülendi.
Cimnastik Spor Kulübü, dualar eşliğinde açıldı
Güncel
40 Kez Görüntülendi.
Başkan Şerif Arslan, gençlerle Alaca’nın geleceğini konuştu
Sağlık
141 Kez Görüntülendi.
Alaca Devlet Hastanesi’ne yeni Başhekim atandı