Kategoriler

ALACA LİDER

Gazipaşa Köyü'nde çifte bayram

Gazipaşa Köyü Muhtarlığı ve merkezi Bursa İnegöl'de bulunan Gazipaşa Köyü Kültür, Sosyal ve Yardımlaşma Derneği birlik, dirlik, kardeşlik, dostluk ve dayanışmayı pekiştirmek amacı ile mevlid okuttu. Düzenlenen yemek ile hem birlik beraberlik sağlandı hem de Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma gerçekleştirildi. 

Gazipaşa Köyü muhtarlığı ve köy konağının bulunduğu binadaki gerçekleştirilen yemeğe, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Arslan, Şerif Arslan, Eymir (sorgun) Belediye Başkanı Çetin Mertoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Başkanı Ağah Karapıçak, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan ve yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun ve yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı İsa Duru ve yönetimi, Alaca kaymakamlığı ve müftülük personeli, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi il genel meclisi ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra köy muhtarı ve vatandaşlar katıldı.
Gazipaşa Köyü Muhtarı Muttalip Gül ve Dernek Başkanı Kasım Aykaç'ın samimi ve sıcak karşılamasıyla gerçekleşen mevlid yemeğine katılanlara teşekkür edildi.
Gazipaşa Köyü Muhtarı Muttalip Gül, gazetemize yaptığı açıklamada, "Amacımız dışarıda bulunan köylülerimizin köy ile bağını koparmamak, köyümüzü huzurlu mutlu, dostluk ve kardeşlik düsturu ile yaşanılabilir bir belde haline getirmek için çalışıyoruz. Bu yılın bol yağışlı geçmesi morallerimizi düzeltti. Ülkemizde, ilimizde, ilçemizde ve köyümüzde yaşayanlara esenlikler diliyorum. Gazipaşa Köyü Derneği ve köy halkından büyük destek alıyoruz kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

(Özel Haber-Arap Kurt)

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
47 Kez Görüntülendi.
Vali Dağlı’yı ziyarete Alaca  Belediye Başkanı Şerif Arslan da katıldı
Eğitim
129 Kez Görüntülendi.
Sakarya Ortaokulu öğrencisi il birincisi Türkiye dördüncüsü oldu
Spor
181 Kez Görüntülendi.
Çorum'da hakeme saldıran 4 sanığa ceza yağdı
Asayiş
72 Kez Görüntülendi.
Koçhisar Barajı’na kaçak atılan 400 adet kerevit sepetine el konuldu
Güncel
65 Kez Görüntülendi.
Ülkü Ocaklarından çocuklar için özel etkinlik
Güncel
134 Kez Görüntülendi.
Otantik Dekorasyon hizmete açıldı
Güncel
409 Kez Görüntülendi.
Alacalı genç dere yatağında ölü bulundu 
Güncel
81 Kez Görüntülendi.
Şerif Arslan’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor
Güncel
99 Kez Görüntülendi.
Avutmuş Köyü’nde şükür yemeği
Güncel
163 Kez Görüntülendi.
Alaca Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyeleri seçildi