Kategoriler

ALACA LİDER

Karayolu üzerinde başıboş gezen köpeklerin toplanması için kaç can daha verilmesi gerekiyor?

Büyük Birlik Partisi Alaca İlçe Başkanı Hüseyin Tağıl, Ankara-Samsun karayolu üzerinde başıboş gezen köpeklere tedbir almayan yetkililere ateş püskürdü.

Sungurlu Karayolu üzerinde başıboş gezen köpeklerin kazalara sebebiyet verdiği belirten Büyük Birlik Partisi Alaca İlçe Başkanı Hüseyin Tağıl, “Burada yaşanan kazaların biri de dün akşam saatlerinde ölümle sonuçlandı” dedi.

"Karayolu üzerinde başıboş köpek mi gezer, bu nasıl bir vurdumduymazlık, kaç defa tepki verilmesine rağmen neden bu köpekler buradan neden alınmadı" diyen Tağıl, dinlenme tesislerine dadanan başıboş köpeklerin her iki tesis arasında karşıdan karşıya geçmeye çalışırken karayolu üzerinde araçların çarpması sonucu veya çarpmamak için manevra yaptığı esnada yarala mı veya ölümlü kazalar yaşanıyor.

Kaç defa bu konuda yetkili mercileri uyarmamıza rağmen hiçbir somut atım atılmadı, araç sürücüleri zor duruma düşüyorlar. İnsanlar bu duyarsızlık yüzünden ya canından yada malından oluyor. Yeter artık bu köpeklerin buralardan alınması için kaç can daha verilmesi gerekiyor. Bizim gördüğümüzü neden yetkililer görmüyor yada görmezlikten geliyorlar. Hiçbir kimse bu köpeklerin buradan alınması konusunda bir çaba içerisinde olmadı. Sesimizin çıktığı kadar, gücümüzün yettiği kadar bu konuyu dile getireceğiz ve getirmeye de devam edeceğiz diye açıklamada bulundu.

GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Önceki akşam saatlerinde Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 5. kilometresinde meydana gelen kazada, Alparslan Tırpancı yönetimindeki 19 SP 515 plakalı otomobil, iddiaya göre köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı sırada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak yol ortasına devrildi. Kazada otomobil sürücüsü Alparslan Tırpancı (26) ile otomobilde yolcu olarak bulunan nişanlısı Hilal Göyhan (20) yaralandı. Kazada ağır yaralan Hilal Göyhan, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Hilal Göyhan’dan acı haber dün geldi. 20 yaşındaki genç kız doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
34 Kez Görüntülendi.
Şehit Nedim Tuğaltay Lisesi’nde Gazze kermesi
Güncel
36 Kez Görüntülendi.
Alaca Ülkü Ocakları’ndan ‘Bir Bot Bir Mont” kampanyası
Güncel
23 Kez Görüntülendi.
Alaca’da kadına şiddete sıfır tolerans
Güncel
66 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Dinçer’e anlamlı ziyaret
Eğitim
41 Kez Görüntülendi.
Hüseyin Gazi İlkokulu’nda Filistin’e destek kermesi
Güncel
86 Kez Görüntülendi.
Şehit Öğretmen Emir Topal’ın ailesine ziyaret
Güncel
100 Kez Görüntülendi.
Belediye’den ‘Öğretmenler’ onuruna yemek
Flaş Haber
102 Kez Görüntülendi.
Kontrolden çıkan minibüs tarlaya devrildi: 3 yaralı
Flaş Haber
140 Kez Görüntülendi.
Alaca'da tavuk dönerden 5 öğrenci zehirlendi
Flaş Haber
70 Kez Görüntülendi.
Alaca'da yola çıkan dana kazaya neden oldu: 3 yaralı