Kategoriler

ALACA LİDER

SMA hastası Alp'e Alaca Belediyesi'nden destek

Alaca Devlet Hastanesi'nde görevli olan hemşire ailenin SMA Tip-1 tanısı konulan 3 aylık çocukları Alp'in tedavisi için Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu tarafından tam destek verilerek yardım için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Sevilay ve Mustafa Keskin çiftinin 3 aylık çocukları Alp'e SMA Tip-1 tanısı konuldu. Hemşire olan anne ve babanın ilk çocukları Alp için Çorum Valiliği’nden izin alınarak yardım seferberliği başlatıldı.

Alaca'da da Alp bebeğe destek olmak amacı ile kermes düzenlendi. Kermes açılışına Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi, Dursun Kaya, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Çetinkaya, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Emre Arslan, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kumaş, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Nuray Yaydemir, MHP Belediye Meclis Üyesi Gökhan Arslan, Mahalle Muhtarları, daire amirleri, sağlık çalışanları sivil toplum örgütleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kermeste konuşan Başkan Şaltu; “Alp Bebeğimiz için üzerimize nasıl bir görev düşüyorsa hepsine hazırız. Elimizden, dilimizden, gönlümüzden her türlü yardımı yapmaya hazırız ve yapıyoruz. Takdir Allah’ındır. İnşallah Alp bebeğimiz kurtulacak, ailesi ve bizler çok mutlu olacağız.” dedi.

Kermesten kazanılan tüm gelirin yanında belediye işçileri kendi aralarında yardım kampanyası da başlattı.

Minik Alp'in tedavisinin yapılabilmesi için annesi Sevilay Keskin adına Ziraat Bankasına hesap açıldı. Yardımseverlerin TR58 8000 100 901 017 125 190 5001 numaralı IBAN aracılığıyla yaşam mücadelesi veren Alp'e destek olmaları istendi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
163 Kez Görüntülendi.
Alacalı asker yıldırım düşmesi sonucu şehit düştü
Güncel
45 Kez Görüntülendi.
Halil İbrahim Azak'ı ziyaret ettiler
Güncel
53 Kez Görüntülendi.
Mevsimlik tarım işçilerinin 2024 yılı günlük yevmiye ücretleri 600 TL oldu
Güncel
49 Kez Görüntülendi.
Alacalılara '10 yılı geçmiş su sayaçlarını değiştirmeyi unutmayın' uyarısı!
Eğitim
41 Kez Görüntülendi.
Öğrenciler için kitap hediye ettiler
Sağlık
49 Kez Görüntülendi.
Alaca’ya 3 doktor ataması yapıldı
Güncel
21 Kez Görüntülendi.
Yozgat Aydıncık Kaymakamını ziyaret ettiler
Güncel
17 Kez Görüntülendi.
Türkmen Bakan Maruf ve heyetinin KGK ziyareti
Asayiş
181 Kez Görüntülendi.
Alaca'da mucize kurtuluş: Takla atan arabadan yara almadan çıktılar 
Güncel
140 Kez Görüntülendi.
Alaca'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi