Kategoriler

ALACA LİDER

İsmail Ataç, tekrar başkan seçildi

Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı genel kurulunda mevcut başkan İsmail Ataç, güven tazeledi.

Geçtiğimiz Pazar günü Belediye Kültür Salonu'nda yapılan genel kurulda, 2 dönemdir oda başkanlığı yapan İsmail Ataç'ın yanı sıra başkanlık için Abdullah Arslan ve İlhan Aykaç da yarıştı.
Genel kurulda mevcut başkan İsmail Ataç, 218 oy, Abdullah Arslan 153 oy, İlhan Aykaç ise 143 oy aldı.
İsmail Ataç başkanlığındaki Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yönetimi şu isimlerden oluştu:
Yönetim Kurulu Üyeleri, Yakup Biber, Şamil Aykaç, Ümit Doğan, Metin Ünal, Gökhan Subaşı, Uğur Bayrak.
Denetim Kurulu Üyeleri: Bünyamin Ilgaz, Ramazan Kellegöz ve Rıdvan Koçak."

ALACAYA HİZMET YOLUNDA YAPTIKLARINI SIRALADI

Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ataç, Alaca'da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek, "Meslekte 30 yılını doldurmuş, ömrünü bu memlekete adamış esnaflarımızı da unutmadık. Ziyaret edip plaket ve hediyelerini takdim ederek şükranlarımızı sunduk. Zincir marketlerle mücadele vererek yerel esnaflarımızın bir kez daha yanında olduğumuzu “Alaca Esnafına Sahip Çık Kapıları Hep Açık Kalsın” kampanyasıyla destek verdik.
Kampanya il genelinde büyük ilgi görerek, çevre ilçelerde de bizim öncülüğümüzle diğer başkanlarımız tarafından başlatıldı. Sanayi esnafımızı bir araya topladık ,dertlerini sorduk, sıkıntılarını dinledik, isteklerini aldık. Esnafımızı sadece seçim zamanı gezmedik. Sürekli ziyaretlerde bulunup istek ve arzularını dinledik. Pandemi sürecince sıkıntıya düşen bütün esnaflarımıza maddi ve manevi desteklerde bulunduk. Biz hep esnafımızla iç içe olduk. Biz hep esnafımız yanında olduk. Bundan sonra da esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Arslan’dan Müftü İsmail Karadavuk’a ziyaret
Güncel
11 Kez Görüntülendi.
Alaca İtfaiyesi’nden Fatih İlköğretim Okulu’nda başarılı yangın tatbikatı
Güncel
30 Kez Görüntülendi.
Alaca OSB bölge ekonomisine güç katacak
Siyaset
39 Kez Görüntülendi.
Adem Şahin mazbatasını aldı: CHP Alaca’da devir teslim tamamlandı
Güncel
43 Kez Görüntülendi.
Alaca'da taksi ücretlerine zam! Yeni taksimetre tarifesi belli oldu
Güncel
101 Kez Görüntülendi.
Alaca Belediyesi’nden rekor promosyon anlaşması: Personel başına 86 Bin 500 TL
Güncel
64 Kez Görüntülendi.
Alaca’da sarı çizgilerle düzen başlıyor: Kaldırımlarda yeni dönem
Güncel
55 Kez Görüntülendi.
Alaca’da bayrak sevgisi kayalara kazındı!
Flaş Haber
60 Kez Görüntülendi.
Evci GES ve Elektrik Depolama Tesisi durduruldu
Güncel
54 Kez Görüntülendi.
Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan’a Ülkü Ocakları’ndan anlamlı hediye