Kategoriler

ALACA LİDER

“Yöresel Lezzetlerin Menüleştirilmesi” Projesi’nin kapanış programı düzenlendi

Hitit Üniversitesi Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğretim elemanı Remzi Bilgili tarafından yürütülen ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “Çorum İli Alaca İlçesi Yöresel Lezzetlerin Menüleştirilmesi” isimli projenin kapanış programı Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu konferans salonu ve yemekhanesinde gerçekleştirildi.

Programa Alaca Kaymakamı Hicabi Aytemur, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Güngör Karakaş, Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Mahalle ve Köy Muhtarları, MYO öğretim üyeleri ve öğrencileri katıldı.
Programda Proje Koordinatörü Öğr. Gör. Remzi Bilgili proje fikrinin nasıl ortaya çıktığını, projenin amaçlarını, projenin özetini, ortaya çıkan sonuçlarını gösteren bir sunum gerçekleştirdi. Ayrıca projenin sonucu olan menü kartlarını gelen misafirlere takdim etti. Program sonunda katılım gerçekleştiren muhtarlara; Kaymakam, Belediye Başkanı ve Yüksekokul Müdürümüz tarafından teşekkür belgeleri verildi. Misafirlerimize program sonunda Aşçılık Programı öğrencileri tarafından hazırlanan yöresel lezzetlerin ikramı yapıldı. 
Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Güngör Karakaş Hitit Üniversitesi olarak projelere her zaman olumlu yaklaştıklarını ve devam eden projelerden bahsetti. Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu olarak da gıda, tarım ve hayvancılıkta Alaca’nın var olan imkânlarının en üst düzeyde kullanılmasının öneminden bahsetti. Ayrıca, bu proje ile Alaca’nın yöresel lezzetlerinin yazılı hale getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Sağlık
20 Kez Görüntülendi.
Gökhan Bilgili: ‘Hasta-çalışan ilişkisinde en önemli etken doğru iletişim kurulması’
Güncel
40 Kez Görüntülendi.
“Bu Sahne Aynı Biz”sahnelendi
Güncel
70 Kez Görüntülendi.
Ekrem Keçeli’den dev sanayi iş yerleri projesi
Güncel
54 Kez Görüntülendi.
Alaca’nın ekonomik sorunları masaya yatırıldı
Güncel
19 Kez Görüntülendi.
Başkan Aşgın’a hayırlı olsun ziyaretine Başkan Arslan da katıldı
Güncel
18 Kez Görüntülendi.
İç Anadolu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ne ziyaret
Güncel
72 Kez Görüntülendi.
Vali Dağlı’yı ziyarete Alaca  Belediye Başkanı Şerif Arslan da katıldı
Eğitim
169 Kez Görüntülendi.
Sakarya Ortaokulu öğrencisi il birincisi Türkiye dördüncüsü oldu
Spor
204 Kez Görüntülendi.
Çorum'da hakeme saldıran 4 sanığa ceza yağdı
Asayiş
84 Kez Görüntülendi.
Koçhisar Barajı’na kaçak atılan 400 adet kerevit sepetine el konuldu