Kategoriler

ALACA LİDER

Bursalı Demir, tekrar yönetime seçildi

Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bursalı Demir, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri 9. Bölge Birliği yönetimine tekrar seçildi. 

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri 9. Bölge Birliği Başkanı Vedat Canbek, güven tazeledi.
Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin seçimli kongresinde binlerce kişinin desteğini alarak tartışılmaz üstünlüğünü ortaya koyan Vedat Canbek, önceki gün yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi 9. Bölge Birliği seçiminde de yeniden Başkanlığa seçilerek, güven tazeledi.
Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin geçtiğimiz ay başında düzenlenen seçimli Olağan Genel Kurulu'nda 40 yıl sonra ilk kez karşısına aday olarak çıkan İsmet Çıtak’ı geride bırakarak yeniden başkanlık görevine seçilen esnaf lideri Vedat Canbek, geçtiğimiz Cumartesi günü Güleryüz Restaurant’ta yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri 9. Bölge Birliği seçiminde tek aday olarak tekrar başkanlığa seçilmiş oldu.
Divanın oluşturulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan genel kurulda Vedat Canbek bir açılış konuşması yaptı. Birlik beraberlik mesajları veren Canbek kongreye katılan tüm üyelere ve misafirlere teşekkür etti.
Genel Kurulda kooperatifin gelir-gider bilançoları, Denetim ve Yönetim Kurulu faaliyet raporları okunarak oybirliği ile kabul edildi. Yönetim ve Denetim Kurulu’nun ibra edilmesinin ardından ise dilek ve temenniler dile getirildi. Kongrede son olarak ise seçimin el kaldırma usulü ile yapılmasına karar verildi. Daha sonra ise seçimlere geçilirken, Vedat Canbek tüm üyelerin oyuyla yeniden başkanlığa seçildi.
Buna göre Vedat Canbek Başkanlığındaki Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 9. Bölge Birliği'nin Yönetim Kurulu Ahmet Hamdi Aydoğan, İsmet Uslu, Emin Yonar, Eyüp Kırılmaz, Alaaddin Kayaer, Ali Sever, Bursalı Demir, Mehmet Helvacı, Turgut Çelik ve İsa Köse’den, Denetim Kurulu ise Ali Abur, İbrahim Kabalak ve Nizametttin Doğan’dan oluştu.
Kongrenin ardından kürsüye gelen Vedat Canbek, koronavirüs pandemisi sürecinde tüm sektörlerin yanında olduğunu ve destek almak için mücadele ettiğini belirterek, bundan sonrada her zaman esnafın hizmetinde olacağını söyledi.
Kooperatif üyelerinin teveccühü ile yeniden göreve gelmeleri nedeniyle teşekkür eden Vedat Canbek, bu sıcak ilgi, sevgi ve saygının karşılığı olarak esnaf ve sanatkarların sorunlarına gece-gündüz, 7 gün 24 saat çözüm bulmaya devam edeceklerini kaydetti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Alaca
8 Kez Görüntülendi.
Alacalı şehide hazin uğurlama
Güncel
16 Kez Görüntülendi.
KGK Yönetim Kurulu İstanbul’da toplandı
Yaşam
205 Kez Görüntülendi.
Alacalı asker yıldırım düşmesi sonucu şehit düştü
Güncel
60 Kez Görüntülendi.
Halil İbrahim Azak'ı ziyaret ettiler
Güncel
61 Kez Görüntülendi.
Mevsimlik tarım işçilerinin 2024 yılı günlük yevmiye ücretleri 600 TL oldu
Güncel
65 Kez Görüntülendi.
Alacalılara '10 yılı geçmiş su sayaçlarını değiştirmeyi unutmayın' uyarısı!
Eğitim
46 Kez Görüntülendi.
Öğrenciler için kitap hediye ettiler
Sağlık
66 Kez Görüntülendi.
Alaca’ya 3 doktor ataması yapıldı
Güncel
25 Kez Görüntülendi.
Yozgat Aydıncık Kaymakamını ziyaret ettiler
Güncel
17 Kez Görüntülendi.
Türkmen Bakan Maruf ve heyetinin KGK ziyareti