Kategoriler

ALACA LİDER

“Hitit Yolu Canlanıyor Projesi” kapanış çalıştayı gerçekleştirildi

Alaca Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan Alaca Kaymakamlığı ve Alaca Ticaret Sanayi Odası ortaklığındaki düzenlenen “Hitit Yolu Canlanıyor” projesinin kapanış çalıştayı düzenlendi.

Alaca Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya Kaymakam Kürşad Atak, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Çorum Valiliği Proje Müdürü Ömer Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, OKA yerel Ofis Temsilcisi Özgür Özden Yalçın, TSO Genel Sekreteri Mustafa Tunç, Alaca, Boğazkale ve Ortaköy proje ekipleri, Hitit Üniversitesi Öğretim Görevlileri katıldı.
Proje kapsamında Alaca, Ortaköy ve Boğazkale’nin turizm potansiyelinin canlandırılması için eylemler, planlar ve stratejiler belirlenirken, bölge ve ilçe ekonomisine yapılacak katkılar görüşüldü.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
22 Kez Görüntülendi.
Başkan Gürsoy’dan kurum ziyaretleri
Spor
21 Kez Görüntülendi.
AK Parti Ana Kademe ve Gençlik Kolları halı saha maçında buluştu
Sağlık
58 Kez Görüntülendi.
Alaca MYO’dan örnek davranış
Güncel
130 Kez Görüntülendi.
Av. Meryem Karakurt, hukuk bürosu açtı
Güncel
454 Kez Görüntülendi.
Alacalı İkizler "O Ses Türkiye’ yarışmasında yarı finale yükseldi
Eğitim
59 Kez Görüntülendi.
Alaca’ya ‘MESEM’ müjdesi
Sağlık
21 Kez Görüntülendi.
Alaca'da çevre mevzuatına uygun sağlık hizmetleri için önemli adım
Spor
124 Kez Görüntülendi.
2 yılda 2 şampiyonluk
Eğitim
62 Kez Görüntülendi.
Alaca’da TÜBİTAK Bilim Fuarı
Spor
69 Kez Görüntülendi.
Alacagücü Şampiyonluğunu ilan etti