Kategoriler

ALACA LİDER

Projelerde üniversite-esnaf işbirliği

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB)’u ziyaret etti.

Ziyarette Birlik Başkanı Recep Gür’le sıcak ve samimi bir ortamda görüşen Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Hitit Üniversitesi olarak sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini söyledi.

Üniversite-sanayi iş birliğinin en güzel örneklerinden birinin Çorum’da yaşandığını belirten Rektör Öztürk, Çorum’un bir sanayi şehri olduğunu ve bunda esnaf ve sanatkarların da payının büyük olduğunu kaydetti.

Esnaf ve sanatkarlar için yapılacak projelerde üniversite-esnaf işbirliklerini sürdüreceklerinin altını çizen Öztürk, Hitit Üniversitesi olarak yapacakları projelerde esnaf ve sanatkarları da yanlarında görmek istediklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇESOB Başkanı Recep Gür ise, üniversitedeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, Hitit Üniversitesi’nin Çorum’un gözbebeği olduğunu söyledi.

Ziyarette Terziler Odası Başkanı Lütfi Barut, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz ile Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı Burhan Balcı da hazır bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
22 Kez Görüntülendi.
Başkan Gürsoy’dan kurum ziyaretleri
Spor
22 Kez Görüntülendi.
AK Parti Ana Kademe ve Gençlik Kolları halı saha maçında buluştu
Sağlık
58 Kez Görüntülendi.
Alaca MYO’dan örnek davranış
Güncel
130 Kez Görüntülendi.
Av. Meryem Karakurt, hukuk bürosu açtı
Güncel
454 Kez Görüntülendi.
Alacalı İkizler "O Ses Türkiye’ yarışmasında yarı finale yükseldi
Eğitim
59 Kez Görüntülendi.
Alaca’ya ‘MESEM’ müjdesi
Sağlık
21 Kez Görüntülendi.
Alaca'da çevre mevzuatına uygun sağlık hizmetleri için önemli adım
Spor
124 Kez Görüntülendi.
2 yılda 2 şampiyonluk
Eğitim
62 Kez Görüntülendi.
Alaca’da TÜBİTAK Bilim Fuarı
Spor
70 Kez Görüntülendi.
Alacagücü Şampiyonluğunu ilan etti