Kategoriler

ALACA LİDER

'Bu ocakta vatana hayırlı evlatlar yetişecek'

Çorum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Orhan Tosik, tadilatı tamamlanan Alaca Ülkü Ocakları’nı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında Alaca Ülkü Ocakları Başkanı İsa Duru’dan bilgi aldı.

Alaca Ülkü Ocakları yönetiminin de hazır bulunduğu ziyarete, Çorum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Orhan Tosik, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, MHP Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, Sungurlu Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Çakırbeyli, İskilip Ülkü Ocakları Başkanı Muhittin Kalender, MHP Belediye Meclisi Grup Başkanı Selim Güloğlu katıldı.

Görüşmede düşüncelerini dile getiren Çorum Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Orhan Tosik, “Yıllardır başarılı bir teşkilatçılık sergileyen Alaca Ülkü Ocakları Başkanımız İsa Duru ve yönetimi özverili çalışmalarıyla tadilatını tamamladıkları Alaca Ülkü Ocakları binamızı ülküdaşlarımızın istifadesine sundular. Fikirlerimizin temsil edildiği kutlu dergahımızın fiziki olarak davamıza yakışır bir hale getirilmesinde emeği geçen bütün ülküdaşlarımı ocak başkanımız İsa Duru'nun şahsında tekrar tekrar tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum.Bu ocakta vatana millete vatana millete hayırlı evlatlar yetişecek 'Ne Mutlu Türk'üm Diyene'” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alaca Ülkü Ocakları Başkanı İsa Duru ise, “Ülküdaşlarımızla hep birlikte el ele vererek ocağımızı yeniledik. Çalışmalarımız kesintisiz artarak devam edecek. Şu an ve bizden sonra da bu vatana yararı dokunacak, hayırlı işler yapacak, Türk İslam ülküsünü hep bir adım öne taşıyacak vatan evlatları bu ocakta pişecek, büyüyecek. Bu duygu ve düşüncelerle biz bu yola çıkarken bizden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
32 Kez Görüntülendi.
Mustafa Gün vefat etti
Güncel
38 Kez Görüntülendi.
Alaca Belediyesi’nden sinekle mücadele
Kültür Sanat
171 Kez Görüntülendi.
Alacalı hemşehrimiz Nurcan Bıyık Türk Tarih Müzesi’nde sergi açtı
Sağlık
22 Kez Görüntülendi.
Fıtıkların çeşitleri neler? En sık hangileri görülüyor?
Güncel
47 Kez Görüntülendi.
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’e hayırlı olsun ziyareti
Güncel
59 Kez Görüntülendi.
Alaca’ya yeni kurulacak olan 3 Nolu Acil Servis İstasyonu’nu görüşüldü
Güncel
76 Kez Görüntülendi.
İlk encümen toplantısı gerçekleştirildi
Yaşam
158 Kez Görüntülendi.
Dere yatağına devrilen traktörün sürücü hayatını kaybetti 
Asayiş
189 Kez Görüntülendi.
Kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi: 5 yaralı
Ekonomi
43 Kez Görüntülendi.
Vergi dairesi, esnafı uyardı!