Kategoriler

ALACA LİDER

Alaca'nın çöpleri Çorum'a gelecek

AK Parti Alaca İl Genel Meclisi üyesi Abdurrahman Karagöz, meclis toplantısında Obruk Barajı yakınlarındaki çöp depolama alanı ile ilgili yapılan konuşmalar üzerine, Alaca'daki çöp depolama alanı hakkında bilgiler verdi. 

AK Parti Alaca İl Genel Meclisi üyesi Abdurrahman Karagöz de yaptığı açıklamada, Alaca’da da böyle bir durum yaşandığını çöp depolama alanının yanmaya başladığını ve yakınındaki bir köye duman ve kokunun çöktüğünü, görüşmeler üzerine çöplerin bundan sonra Çorum’a geleceğini öğrendiğini belirtti.
CHP Dodurga İl Genel Meclisi üyesi Sadettin Akgül, Dodurga Obruk yakınlarında bir arazinin çöp depolama alanı olarak kullanıldığını belirterek, bu durumun önlenmesi için gereken çalışmanın yapılması gerektiğini ifade etti.
Bölgeye her gün 3 kamyon çöp bırakıldığını, biriktikçe de kepçe ile ırmağa doğru itildiğini belirten Akgül, yakınlardaki bir köyün sinek ve koku nedeniyle isyan eder hale geldiklerini anlattı. Çorum’un yıllardır en temiz il unvanını elinde tuttuğunu anlatan Akgül, bu konuda tüm il genel meclisi üyelerinin vicdanının harekete geçeceğine inandığını anlattı.
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
34 Kez Görüntülendi.
Şehit Nedim Tuğaltay Lisesi’nde Gazze kermesi
Güncel
36 Kez Görüntülendi.
Alaca Ülkü Ocakları’ndan ‘Bir Bot Bir Mont” kampanyası
Güncel
23 Kez Görüntülendi.
Alaca’da kadına şiddete sıfır tolerans
Güncel
66 Kez Görüntülendi.
Kaymakam Dinçer’e anlamlı ziyaret
Eğitim
41 Kez Görüntülendi.
Hüseyin Gazi İlkokulu’nda Filistin’e destek kermesi
Güncel
86 Kez Görüntülendi.
Şehit Öğretmen Emir Topal’ın ailesine ziyaret
Güncel
100 Kez Görüntülendi.
Belediye’den ‘Öğretmenler’ onuruna yemek
Flaş Haber
102 Kez Görüntülendi.
Kontrolden çıkan minibüs tarlaya devrildi: 3 yaralı
Flaş Haber
140 Kez Görüntülendi.
Alaca'da tavuk dönerden 5 öğrenci zehirlendi
Flaş Haber
70 Kez Görüntülendi.
Alaca'da yola çıkan dana kazaya neden oldu: 3 yaralı