Kategoriler

ALACA LİDER

Destek bulamadı

Almanya'da yaşayan Alacalı hemşehrimiz Şükrü Ulus, Alaca'da işsizliği ve göçü önlemek amacı ile Çorumlulara ve Alacalılara seslenmesine rağmen kimseden destek bulamamaktan yakındı. 

Alaca'daki göçü ve işsizliği önlemek için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini ve belediye yönetiminde çok ortaklı bir fabrika veya insanlara iş sağlayacak ilçenin kaldırabileceği bir iş yeri açmanın bu iş yerinin sermayesinin yurt içi ve yurt dışındaki Çorumlu ve Alacalılardan karşılanabileceğine ilişkin duyuruda bulunan Şükrü Ulus, böyle bir proje başlatılması halinde 50 bin TL ile bir kampanya başlatacağını da sözlerine eklemişti. 'Alaca'da işsizlik ve göçü önleyebiliriz' başlığı adı altında sesini duyurmaya çalışan Şükrü Ulus, "Memleket sevdalıları nerede? Saygı değer Alacalı hemşerilerim 3 hafta önce gazetemiz aracılığı ile işsizlik ve göç olayı hakkında bir yazı paylaşmıştık. Şu ana kadar ne memleket yöneticilerinden nede sivil kuruluş örgütlerinden nede işveren büyüklerimizden sadece Şenol Şahin hariç ve birkaç sosyal medyadaki arkadaşlarımın yorumundan başka bir şey gelmedi. Biz bir şeyler istiyoruz. Memleketimizin geleceği için gene de umutsuzluğa düşmek istemiyorum. Gelin hep birlikte güzel ilçemiz için güzel ilçemizin insanları için bir şeyler yapalım" dedi.

Yorumlar

sükrü ulus 4 Yıl Önce

umutsuzluga düsmeden birseyler olmasini bekliyorum insAllah olur.

sükrü ulus 4 Yıl Önce

merhaba hemserilerin ilk basta bu proje ye duyarli olacak bende varim diyecek hemserilerimi bekledim ancak su ana kadar hic bir haber gelmedi sayet bu projeyi benim önermemden rahatsiz olanlar varsa buyursunlar birseyler yapmak icin yardimci olsunlar minnet duyarim takdir ederim maddi ve manevi olarak da yardimci olacagima söz veriyorum.selamlar saygilar

Daha Fazla Haber
Güncel
43 Kez Görüntülendi.
Vali Dağlı’yı ziyarete Alaca  Belediye Başkanı Şerif Arslan da katıldı
Eğitim
121 Kez Görüntülendi.
Sakarya Ortaokulu öğrencisi il birincisi Türkiye dördüncüsü oldu
Spor
177 Kez Görüntülendi.
Çorum'da hakeme saldıran 4 sanığa ceza yağdı
Asayiş
72 Kez Görüntülendi.
Koçhisar Barajı’na kaçak atılan 400 adet kerevit sepetine el konuldu
Güncel
65 Kez Görüntülendi.
Ülkü Ocaklarından çocuklar için özel etkinlik
Güncel
134 Kez Görüntülendi.
Otantik Dekorasyon hizmete açıldı
Güncel
408 Kez Görüntülendi.
Alacalı genç dere yatağında ölü bulundu 
Güncel
81 Kez Görüntülendi.
Şerif Arslan’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor
Güncel
99 Kez Görüntülendi.
Avutmuş Köyü’nde şükür yemeği
Güncel
163 Kez Görüntülendi.
Alaca Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyeleri seçildi